5x documentaires uit de VOD Bibliotheek die je gezien moet hebben
Terug naar de blog

5x documentaires uit de VOD Bibliotheek die je gezien moet hebben

6/05/2024 Zenderaanbod Goed om te weten Films & Series

Van natuur tot historiek, wetenschap,... Documentaires zijn er rond alle mogelijke onderwerpen. Ook in onze VOD Bibliotheek hebben we een reeks docu’s die echt de moeite waard zijn. Benieuwd? We zetten 5 documentaires in de kijker die je zeker gezien moet hebben.

Egypte 

Uit de National Geographic Bibliotheek 

De Egyptische cultuur blijft fascineren. Van de impressionante bouwkunst, tot de eeuwenoude kennis: in deze documentaire hebben egyptologen het over nog meer geheimen over dit fascinerende land. 

Murder Detective 

Uit de Crime+ Investigation Play Bibliotheek 

Voormalig detective en criminoloog Graham Hill heeft al heel wat gezien tijdens zijn lange carrière. In Murder Detective geeft hij je een kijkje achter de schermen bij onderzoeken naar moordzaken. Alles komt aan bod: van getuigenissen tot archiefbeelden, interviews, maar ook de moderne technieken waarmee ze misdaden oplossen. 

Waterwereld Afrika 

Uit de Love Nature Bibliotheek

In Waterwereld Afrika maak je kennis met alle bijzondere wezens die in en rond de wateren van Afrika leven. Elke aflevering komen er andere diersoorten of een ander gebied aan bod. Zo ontdek je het St. Lucia meer, wat het grootste moerasland is van Zuid-Afrika. Ook de Chobe-rivier, blauwe lagune en de Okavango komen aan bod. Leerrijk en fantastisch beeldmateriaal! 

The Blockchain life 

Uit de Inplus Bibliotheek

Altijd al meer willen weten over crypto? The Blockchain Life biedt de meest uitgebreide kijk op crypto. Van Bitcoin tot Metaverse, er komen verschillende nieuwe digitale technologieën aan bod, met hun voordelen en gevaren. 

The Toys That Built The World 

Uit de History Play Bibliotheek 

Zin in een nostalgische reis? In deze documentaire ontdek je de rijke geschiedenis van speelgoed. Je leert meer over de verhalen achter heel wat innovatieve en toevallige ontdekkingen, en de rivaliteit die ontstond tussen de populaire merken. 

Meer van dit? 

Via APP TV Basic en APP TV Plus heb jij toegang tot dit volledige aanbod, want de VOD Bibliotheek is inbegrepen. En het beste nieuws? De eerste 30 dagen kijk jij volledig gratis. Zo kan jij de voordelen van APP TV eerst gratis testen. Niet overtuigd? Dan zet je in enkele kliks je abonnement stop. 

Bovendien kan je via de APP overal en waar je dat wil kijken, als je een internetverbinding hebt. Op een zonnig terras, op de trein, in de tuin,... 

Maak nu je account aan, kies het abonnement dat het beste bij je past en start direct met kijken. Geniet van al je leerrijke tv-momenten!