7 Disney Channel-programma’s voor kleine & grote kids
Terug naar de blog

7 Disney Channel-programma’s voor kleine & grote kids

8/04/2024 Zenderaanbod Films & Series Goed om te weten Op tv

Disney Channel, dat zijn programma’s die interessant zijn voor kleine en grote kids. Maar worden we stiekem niet allemaal goed gezind van vrolijke animatieseries? :-) Als mama of papa kijk je dus gezellig mee met de allerkleinsten. Maak kennis met het aanbod programma’s van Disney Channel zoals Kiff, Hamster en Grietje en Mystery Lane. Uren kijkplezier verzekerd! 

Miraculous: verhalen over Ladybug & Cat Noir

Marinette leidt een zeer avontuurlijk leven in Parijs. Op regelmatige tijdstippen verandert ze, samen met haar vriend Adrien Agreste, in een superheld. Ze vormen dan het duo Ladybug en Cat Noir. Samen beschermen ze de stad tegen slechteriken. 

Groen in de Grote Stad 

Maak kennis met Cricket Groen, een ondeugende jongen die het platteland inruilt voor het leven in de stad. Hij verhuist samen met zijn familie en beleeft knotsgekke avonturen. Door zijn nieuwsgierigheid zijn die avonturen soms wel wat riskant. Benieuwd wat hij allemaal meemaakt? 

Bluey 

Puppy Bluey heeft een levendige fantasie en maakt van zijn leven één groot avontuur.  Samen met Bingo, haar kleine zusje, speelt ze spelletjes om haar angsten te overwinnen. Tijdens speeltijd betrekken ze graag hun papa. Maar als het op speeltijd aankomt, blijven Bluey en Bingo wel nog steeds de baas! ;-)

Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas 

Benieuwd hoe het is om te leven als samengesteld gezin? In dit programma krijg je een komische kijk op het leven van een papa met zijn zonen (een jongen, een hond en een muis) en mama met haar dochters (een meisje, een kat en een stuk kaas). Alhoewel ze een vreemd gezin zijn, zorgen ze steeds voor elkaar. 

Hamster & Grietje 

De negenjarige Grietje en haar hamster krijgen superkrachten van buitenaardse wezens. Deze krachten willen ze graag optimaal benutten. Daarom is het hun missie geworden om allerlei schurken te verslaan. 

Kiff 

Eekhoorn Kiff heeft een positieve ingesteldheid. Samen met konijntje- bestie Barry zoekt ze haar weg in hun gemeenschap in Table Town, en maakt ze het beste van haar leven.  In deze gemeenschap leven dieren en magische wezens samen. 

De twee producenten van deze animatieserie, Lucy Heavens en Nic Smal, haalden hun inspiratie uit het dagelijkse leven in Kaapstad, waar zij zijn grootgebracht.

Mystery Lane 

In Londen gebeuren er allerlei vreemde dingen. Clever, een hamster die buitengewoon goed kan analyseren, onderzoekt samen met haar broer verschillende zaken. Zijn ze in staat om oplossingen te vinden? 

Spidey en zijn geweldige vriendjes

Spidey en zijn superheldenvrienden staan steeds klaar om boeven te bevechten en zo mensen in moeilijkheden te redden. Volg dit topteam en hun dagelijkse reddingsacties.

Kijk al deze kidsprogramma’s waar en wanneer je dat wil via APP TV

Maak je account aan, kies het APP TV abonnement dat het beste bij je past en start direct met kijken. De eerste 30 dagen kijk je gratis! 

PS: wist je dat je voor de kids een apart profiel kan maken via de APP? 

Via het kidsprofiel krijgen de kinderen een aparte ‘startpagina’ met enkel het beste topentertainment voor de kids. En dankzij al die leuke zenders zoals Disney Channel, Ketnet, Nickelodeon, Nick Junior, Ducktv en Baby tv, heb je alvast genoeg entertainment in huis om de allerkleinsten bezig te houden. Bij APP TV Basic en APP TV Plus is ook de volledige Bibliotheek inbegrepen, met onder andere de programma’s van Nickelodeon.