BBC- series uit onze VOD Bibliotheek
Terug naar de blog

BBC- series uit onze VOD Bibliotheek

23/04/2024 Zenderaanbod Films & Series

Krijg je maar niet genoeg van Britse series? Speciaal voor alle BBC-fans, hebben we een aparte bib in onze VOD Bibliotheek met toppers van BBC First. Genoeg entertainment voor al jouw tv-momenten! Bovendien worden er regelmatig nieuwe titels toegevoegd. Benieuwd? We zetten het huidige aanbod voor je op een rijtje. 

Miss Scarlet and The Duke (seizoen 3)

Wanneer de vader van Eliza Scarlet sterft, besluit ze om zijn detectivebureau verder te zetten. Zo wordt ze de allereerste vrouwelijke detective uit het Victoriaanse Londen. 

In seizoen 3 krijgt ze opnieuw te maken met mysteries, en probeert ze haar detectivebureau verder uit te bouwen. Daarnaast weet ze nog steeds niet goed hoe ze haar relatie met inspecteur William ‘the Duke’ Wellington moet voortzetten. Zeker nu ze concurrentie krijgt door een mooie vrouw uit haar kinderjaren, die de aandacht van the Duke heeft getrokken.

Death in Paradise (seizoen 12)

DI Neville Parker is niet bepaald fan van zon, zee en zand. Maar hij wordt wel naar het eiland Saint-Marie gestuurd om er moordzaken op te lossen. In seizoen 12 zijn er, net zoals de andere seizoenen, een hele reeks mysterieuze moorden op het zonovergoten eiland. Het is aan hem om ze op te lossen. 

Harry Wild (seizoen 1)

Alhoewel Harriet “Harry” Wild literatuurprofessor is, ontdekt ze op latere leeftijd dat ze een bijzonder talent heeft. Ze is namelijk een krak in het oplossen van misdaadzaken. Wanneer haar zoon, die rechercheur is in het dagelijkse leven, een nieuwe zaak moet oplossen, is haar nieuwsgierigheid gewekt. 

Mad dogs (seizoen 1 tot en met 4)

Mad Dogs, dat is een combinatie van zwarte humor en misdaad. Rick, Baxter, Woody en Quinn worden door hun oude vriend Alvo uitgenodigd in zijn luxe villa. Hij heeft zijn bedrijf verkocht met veel winst, en dat wil hij vieren. Althans, dat denken de vrienden. Naarmate het weekend vordert, blijkt Alvo ook een ander kantje te hebben… 

Iets gemist op tv? 

Via Replay kijk je jouw favoriete programma’s van BBC First opnieuw. Met de Replay-functie kan je namelijk tot 7 dagen terug in de tijd gaan om programma’s te bekijken. Zo hoef je niets meer te missen! 

Wil je graag de volledige VOD Bibliotheek ontdekken? 

Maak een account aan, kies voor APP TV Basic of APP TV Plus en kijk de eerste 30 dagen gratis naar de volledige bibliotheek met programma’s van BBC, Canal +, Love Nature, Inplus, National Geographic en zoveel meer.