Canal+ Series om te bingewatchen in de zomer
Terug naar de blog

Canal+ Series om te bingewatchen in de zomer

9/07/2024 Films & Series

Ah heerlijk, de zomer! Aperomomenten met vrienden of familie, zomerse temperaturen, festivals,... En de beste kijktips om je avonden mee te vullen! Bij TV VLAANDEREN ontdek je de beste series om te bingewatchen in de zomer. Van actie, tot drama, misdaad,... Ontdek onze kijktips, voor een zomer vol entertainment!

The Young Pope & The New Pope

The Young Pope en The New Pope zijn twee hitseries met Jude Law in de hoofdrol.

The Young Pope volgt het begin van het pontificaat van de eerste Amerikaanse paus Pius XIII. Volgens de kardinalen is hij de ideale kandidaat voor de functie, maar dat hebben ze dan toch verkeerd ingeschat. Paus Pius blijkt al snel immuun te zijn voor beïnvloeding, en verzet zich tegen de hofhouding van het Vaticaan.

In The New Pope ligt Pius XIII in coma. De kardinalen gaan daarom alvast op zoek naar een vervanger. Volgens hen is dat de Engelse aristocraat Sir John Brannox. Daarom reizen ze helemaal naar Engeland. Ondertussen blijft het Vaticaan nog steeds de invloed voelen van Pius XIII, zelfs terwijl hij afwezig is.

Perfume

Als een dame vermoord wordt teruggevonden zonder geurklieren, wordt er een onderzoek gestart. Al snel blijkt dat er nog een aantal gelijkaardige moorden plaatsvinden, en wordt er naar een verband gezocht.

Nobel

Wanneer luitenant Erling Riiser terugkeert naar zijn familie na een missie in Afghanistan, komt hij onbedoeld in een politiek spel terecht. Als regelrechte familieman moet hij beslissen hoe ver hij juist wil gaan, in naam van de vrede.

The Oil Fund

Fan van komedieseries? The Oil Fund volgt het grootste pensioenfonds ter wereld. Enkele investeerders zijn er verantwoordelijk voor het beleggen van het geld. Ze moeten zich wel aan de regels van de ethische commissie houden, en dat zorgt vaak voor interessante conflicten.

Snow

De dochter van dokter Lucia, Alma, heeft astma. Ze verhuizen daarom naar het bergdorp Rotten, in de hoop dat de berglucht haar klachten zal verlichten. Wanneer Alma een mysterieuze vrouw ontmoet, is dit de start van enkele vreemde gebeurtenissen.

De volledige Bibliotheek is inbegrepen bij APP TV Basic en Plus

Met APP TV Basic en APP TV Plus heb je toegang tot de volledige Bibliotheek boordevol series, films en programma’s van onder andere Canal+, National Geographic, Crime+ Investigation Play, Nickelodeon, Love Nature,... Geniet van een 30 dagen gratis proefperiode en ontdek het veelzijdige aanbod. Niet tevreden? Dan zet je jouw abonnement in enkele kliks weer stop.