Crime+ Investigation Play: nieuw in de Bibliotheek!
Terug naar de blog

Crime+ Investigation Play: nieuw in de Bibliotheek!

2/04/2024 Zenderaanbod

Kijk jij het liefste naar spannende misdaadprogramma’s? Dan is de nieuwe Bibliotheek van Crime+ Investigation Play boordevol crime-programma’s ongetwijfeld helemaal je ding. In deze blog zetten we graag enkele van onze favoriete kijktips in de kijker. 

PS: wist je dat je via APP TV Basic en APP TV Plus overal naar je favoriete programma’s kijkt? Je hebt enkel een actieve internetverbinding nodig. Start nu met je gratis proefperiode van 30 dagen en ontdek zelf de Bibliotheek boordevol kijktips. Niet overtuigd? Dan zeg je jouw abonnement in enkele kliks af. Simpel! 

Onze favorieten van Crime+ Investigation Play 

Agenten ongecensureerd 

In grote steden zoals New York of Los Angeles is er natuurlijk veel misdaad. In Agenten Ongecensureerd volg je enkele Amerikaanse politieagenten die misdaden oplossen. Arrestaties, schietpartijen,... Krijg een volledig beeld van hun dagelijkse activiteiten. 

I Survived a Serial Killer

In deze docureeks komen een aantal overlevenden van eenzelfde seriemoordenaar aan het woord. Volg de moedige verhalen van deze slachtoffers en hoe ze op miraculeuze wijze konden ontsnappen aan de dood. 

Secrets of the Morgue

Wanneer iemand om het leven komt en de doodsoorzaak verdacht is, dan speelt de medische onderzoeker ook een grote rol binnen het moordonderzoek. In dit programma volg je hun kant van het verhaal en hoe ze nauw samenwerken met andere experts om de juiste doodsoorzaak aan het licht te brengen. 

Britain’s Darkest Taboos 

Benieuwd naar enkele van de meest gruwelijke misdaden die gepleegd werden in familieverband of tussen vrienden? In Britain's Darkest Taboos komen vrienden of familie aan het woord die deze schokkende misdaden tot in het detail beschrijven. 

Ivan Milat: Backpacker Murderer

Heb je al eens gehoord van de ‘Backpacker Killer’? Ivan Milat, een beruchte seriemoordenaar, kreeg levenslang omdat hij zeven backpackers om het leven bracht. In deze reeks ontdek je meer over zijn gruwelijke daden. 

Poisonous Liaisons

Een wapen is lang niet de enige tool om iemand om het leven te brengen, maar ook gif wordt vaak gebruikt. In Poisonous Liaisons leer je meer over de geschiedenis van gif, en hoe het wordt ingezet bij hedendaagse misdaden. 

Court Cam

In de Amerikaanse rechtszalen is er dikwijls drama. Van uitbarstingen tot rechters die furieus zijn: ontdek alle rechtszaalmomenten via Court Cam. 

Wil je nog meer misdaadprogramma’s ontdekken? Maak je account aan, kies het APP TV abonnement dat het beste bij je past (Basic of Plus) en start direct met kijken. Enjoy!