De beste series en films voor een heerlijk zomergevoel
Terug naar de blog

De beste series en films voor een heerlijk zomergevoel! 

27/07/2022 Zenderaanbod Films & Series

De zomer is in het land! Heerlijk dat zomergevoel: zwoele avonden, zonovergoten barbecues en gezellige momenten in goed gezelschap. Ook als je thuisblijft, zijn vakantievibes welkom. Daarom verzamelden we onze ultieme films en series, die het hele jaar door voor een ultiem zomergevoel zorgen! Kijk ze ook op regenachtige dagen en voel de warmte van het zomerzonnetje door je televisiescherm schijnen.

Zomerse films 

The Hottie & Nottie 

Nate is op zoek naar zijn grote jeugdliefde, Cristabel. Wonder boven wonder vindt hij haar, maar ze wordt wel altijd vergezeld door haar minder knappe vriendin June. Wanneer June steeds aantrekkelijker wordt, begint Nate gevoelens voor haar te krijgen. Dan wordt de situatie wel heel complex! 

Met Paris Hilton in zomerse kledij en zonnige scènes op het strand, is dit dé ultieme feel good movie om je zomergevoel vast te houden. 

Sahara 

Ontdekkingsreiziger Dirk Pitt gaat de uitdaging aan om het verdwenen oorlogsschip ‘het Schip van de Dood’ op te sporen in de woestijnen van West-Afrika. Tijdens zijn reis helpt hij ook een arts, die door een dictator achterna wordt gezeten. Een avontuurlijke reis in de warme Sahara! 

Ride Along 2

Zin in een komische actiefilm? 

Ben (Kevin Hart) is afgestudeerd aan de politieacademie. Hij gaat samen met zijn collega James op zoek naar een voortvluchtige crimineel. Maar enkele uren later wordt Ben wel op zijn eigen trouw verwacht. Lukt het hen om op tijd op het feest aan te komen? 
Zomerse series 

Run The World 

Een groepje vriendinnen, kleurrijke outfits en het bruisende Harlem: summer vibes check! 

Deze zwarte vrouwen willen geluk in de liefde, maar ook succes op de werkvloer. Vooraleer ze aan de top geraken, moeten ze een aantal moeilijke momenten doorstaan. Maar samen lukt dat ongetwijfeld! Een serie over vriendschap, geluk en carrière moves. 

Animal Kingdom 

Na de dood van zijn moeder trekt Joshua in bij zijn grootmoeder Janine in Zuid-Californië. Wat hij op dat moment nog niet weet, is dat zijn oma niet echt strikt de wetgeving volgt. Janine, en haar drie zonen, werken namelijk in het misdaadmilieu. Joshua begeeft zich in een gevaarlijke wereld, maar wil liefst van al niets te maken hebben met hun wanpraktijken. 

Brave New World 

Hoe zou het zijn om te leven in een wereld zonder monogamie, privacy, familie, geschiedenis en geld? Dat ontdek je in de serie Brave New World. Bernard Marx en Lenina Crowne leven beiden in New London, een utopische samenleving waar enkel vrede heerst. Toch zijn ze benieuwd naar het leven buiten hun veilige samenleving. Ze trekken daarom op vakantie naar Savage Lands, waar ze in een heftige opstand terechtkomen. 

Dankzij deze zomerse films en series lijkt het wel alsof de zomer voor eeuwig duurt! 

Met TV VLAANDEREN beleef je de mooiste momenten in de zomer. Al deze films en series zijn inbegrepen bij APP TV Basic en APP TV Plus, en neem je dus ook makkelijk met je mee. Kijk je vanop een zonnig terras in het buitenland, blijf je dit jaar in eigen tuin, of trek je eropuit met de mobilhome? Kijk je favorieten op ieder moment, waar je dat wil! 

Geniet van de zomer!