De Replay- functie: herbekijk jouw favoriete programma’s
Terug naar de blog

De Replay- functie: herbekijk jouw favoriete programma’s

23/02/2023 Zenderaanbod Goed om te weten

Heb je jouw favoriete tv-programma gemist? Of wil je de vorige aflevering van de serie die je op dit moment volgt graag terug bekijken? Dat kan dankzij Restart & Replay van TV VLAANDEREN. Met deze functie ga je 7 dagen terug in de tijd, zodat je nooit nog iets mist op televisie, en bekijk je ook het begin van programma’s die je net gemist hebt. Benieuwd hoe dat werkt? Lees dan zeker verder. 

Wat is Restart & Replay juist? 

Met Restart & Replay kijk je waar en wanneer je dat wenst naar programma’s die je gemist hebt of niet live kon volgen. Bovendien kan je een programma ook herstarten wanneer je het begin gemist hebt. Dit bestaat uit twee verschillende functies: 

Restart:

Oei, heb je net het begin van je favoriete programma gemist? Gelukkig is er Restart, waarmee je jouw programma vanaf het begin start. Zo mis je nooit nog belangrijke details van tv-programma’s en series die je volgt.

Replay: 

Een uitzending gemist, of wil je de vorige aflevering graag herbekijken? Dat kan met de Replay-functie. Hiermee kan je tot 7 dagen terug in de tijd gaan, om al je favorieten opnieuw te bekijken. Handig als je het vergeten was, niet live kon kijken, of een fantastische aflevering graag opnieuw bekijkt. 

Waar vind je Restart & Replay?

Onze Restart & Replay-functie kan je op 2 manieren gebruiken: 

1. Via de tv-gids van de TV VLAANDEREN APP. Bovenaan kan je filteren op de gewenste dag en daarna klik je op het programma dat je graag wil herbekijken.

  • Het begin gemist van je favoriete programma? Deze programma’s kan je herstarten wanneer er een omgekeerd play-icoontje bij vermeld staat. Kies het programma en druk dan op dit icoon om het programma opnieuw te starten. 
  • Programma’s die je kan herbekijken herken je aan het Replay-icoontje (een wit rond pijltje.) Je klikt dan op ‘kijken’ en je programma start onmiddellijk. 

2. In het +Aanbod vind je een aparte categorie ‘Replay’. Daar ontdek je al de zenders en de bijbehorende programma’s die je kan herbekijken. En dat zijn er heel wat! 

Welke zenders kan je herbekijken? 

Restart & Replay is zowel beschikbaar voor de meest populaire Vlaamse zenders, als een aantal natuurzenders, Franse zenders en zelfs Internationale zenders. Natuurlijk hangt het aantal zenders ook samen met jouw abonnement: bij APP TV Light en Basic Light zijn de meest populaire zenders inbegrepen, terwijl je met APP TV Plus en Basic+ toegang hebt tot een gevarieerd aanbod zenders. Overweeg je een abonnement bij TV VLAANDEREN? Vergelijk de verschillende abonnementen hier

We geven je een overzicht van al de zenders waar Replay een optie is: 

één Ketnet Stingray iConcerts
Canvas Play7 192TV
VTM ELEVEN 1, 2 en 3 Mezzo
Play4 Fox France 2
VTM 2 History eSportsONE
Play5 BBC FIRST La Une
VTM 3 BBC Entertainment Tipik
VTM 4 NatGeo RTL - TVI
Play6 Travelxp Club RTL / Kidz RTL
VTM GOLD National Geographic Wild Plug RTL
VTM Kids Love Nature La Trois
  • Je kan de TV VLAANDEREN APP installeren op 5 verschillende toestellen (laptop, smartphone, tablet), maar ook op je Smart TV, indien je toestel compatibel is.
  • Via de tv-gids ontdek je instant wat er de komende dagen te zien is op televisie. 
  • Bij de abonnementen Basic, Basic+,  APP TV Basic en APP TV Plus is de volledige bibliotheek films en series van onder andere Canal+ Series, Cartoon Network, Nickelodeon, MTV, Comedy Central en BBC inbegrepen. Ook de ELEVEN- voetbalzenders zijn standaard inbegrepen bij deze abonnementen. TV VLAANDEREN wenst je graag bijzondere tv-momenten toe! Samen een spannende serie volgen via de Bibliotheek, een tv-programma herbekijken via Replay, of je favoriete voetbalmatchen live volgen? Er valt altijd genoeg te beleven. Enjoy!