Geniet van je favoriete tv-programma's tijdens je vakantie met APP TV van TV VLAANDEREN.
Terug naar de blog

Geniet van je favoriete tv-programma's tijdens je vakantie met APP TV van TV VLAANDEREN.

20/06/2023 Films & Series Goed om te weten

Op vakantie gaan betekent ontspannen, nieuwe plekken ontdekken en genieten van quality time met familie en vrienden. Maar dat betekent niet dat je je favoriete tv-programma's en series moet missen. Met APP TV van TV VLAANDEREN kun je je favoriete zenders, series en films overal in Europa bekijken, zolang je maar wifi hebt. Ken jij alle voordelen van APP TV? We zetten ze nog eens op een rijtje:

 

Ontelbaar veel zenders:


Toegang tot een breed scala aan zenders: Met APP TV van TV VLAANDEREN heb je niet alleen toegang tot je favoriete zenders, maar ook tot tal van VOD waaronder Canal+ Series, BBC First, Nickelodeon en MTV. Of je nu van spannende series, komedies of kindvriendelijke programma's houdt, er is voor elk wat wils. Je kunt je favoriete programma of series bekijken terwijl je ontspant op het strand, in je vakantiehuisje of tijdens lange reizen.

Enkel wifi nodig:


Om van APP TV van TV VLAANDEREN te genieten, heb je enkel wifi nodig. De meeste hotels, vakantiehuizen en zelfs campings bieden tegenwoordig gratis wifi aan hun gasten. Zodra je verbonden bent, kun je de app eenvoudig openen op je smartphone, tablet of laptop en beginnen met streamen. Je kan ook 3G/4G/5G gebruiken.

Kijken op al je schermen:


Eén van de grootste voordelen van APP TV van TV VLAANDEREN is dat je op al je schermen kunt kijken. Of je nu je smartphone, tablet of laptop bij de hand hebt, je kunt overal je favoriete programma's bekijken. Dit geeft je de vrijheid om te kiezen waar en wanneer je wilt genieten van je favoriete entertainment.

Kijk overal in Europa:


Een ander geweldig voordeel van APP TV van TV VLAANDEREN is dat het werkt in heel Europa. Of je nu op een strand in Spanje zit, een chalet in de Alpen huurt of een stedentrip maakt naar een Europese hoofdstad, je kunt je favoriete programma's blijven volgen. Dit is perfect voor mensen die regelmatig reizen en hun favoriete tv-programma's niet willen missen, zelfs als ze in het buitenland zijn.

Conclusie: Met APP TV van TV VLAANDEREN hoef je je favoriete tv-programma's en series niet te missen, zelfs niet tijdens je vakantie. Met alleen wifi en je smartphone, tablet of laptop kun je overal in Europa genieten van je favoriete progamma’s en series. Of je nu ontspant op het strand, in je vakantiehuisje of onder de zon.