Juni brengt deze nieuwe serie en films met zich mee
Terug naar de blog

Juni brengt deze nieuwe serie en films met zich mee

2/06/2022 Films & Series

Elke nieuwe maand krijgt de Bibliotheek van TV VLAANDEREN een update. Benieuwd welke films en series de maand juni met zich meebrengt? Zoals gewoonlijk lijsten wij ze voor je op! We kunnen je alvast verklappen dat het weer een fijne mix is van actie, (kostuum)drama, komedie en fantasie.

Nieuwe STARZPLAY-serie

Becoming Elizabeth (2022)

Je altijd al afgevraagd hoe je een van de meest invloedrijke koninginnen van Engeland wordt? Becoming Elizabeth focust op het leven van de meest gekende koningin van Engeland, nog lang voor ze haar plaats op de troon innam. Door haar jeugd in de kijker te zetten, willen de makers onvertelde verhalen uit het Tudor-tijdperk onthullen.

Wanneer Henry VIII sterft, wordt Elizabeth Tudor wees. Haar 9-jarige broer Edward wordt tot koning gekroond, omdat hij de opvolger in lijn is, maar het is duidelijk dat hij nog te jong is om te leiden. Verschillende adellijke families strijden vervolgens om de macht over het land. Ook Elizabeth komt hierdoor in een politiek spel terecht, aangezien er verschillende huwelijken gearrangeerd worden om het land verenigd te houden. Maar zij is niet van plan om te gehoorzamen, en start haar eigen spel binnen het Tudor-hof.

Een verhaal over politieke intriges, een machtsspel en de werking van het koninklijke hof.

Nieuwe films in de STARZPLAY-bibliotheek

Snow White & The Huntsman

Wanneer een kwade koningin ontdekt dat een jong meisje, Snow White, (Kristen Stewart) knapper is dan haar, huurt ze jager Eric (Chris Hemsworth) in, om haar om het leven te brengen. Dit klassiek sprookje ken je ongetwijfeld, maar in Snow White & The Huntsman kreeg het verhaal een moderne twist. De gemene vrouw weet namelijk niet dat Snow White in de leer gaat bij de huntsman, om zichzelf te leren verdedigen.

Manchester by The Sea

Als er iemand onverwachts om het leven komt, wat doet dat dan met de nabestaanden van het slachtoffer? In Manchester by The Sea volgen we Lee Chandler, een eenzaat die zijn tijd vooral eenzaam thuis of in een bar doorbrengt. Wanneer hij een telefoontje krijgt en het plotse overlijden van zijn broer Joe verneemt, keert Lee terug naar zijn geboortedorp. Het is zijn taak om het droevige nieuws aan de achtergebleven tienerzoon Patrick over te brengen en voor hem te zorgen, aangezien hij de voogdij heeft gekregen. In tegenstelling tot Lee, is Patrick een jongen die positief en vol levensvreugde in het leven staat. Ze gaan beiden op een andere manier om met het overlijden van Joe.

Role Models

Wanneer Danny en Wheeler, twee verkopers van energiedrankjes, na een overdosis van deze energy drinks hun bedrijfswagen compleet in de prak rijden, moeten ze een straf uitzitten. Van de rechter mogen ze wel kiezen: direct de gevangenis in, of 150 uren vrijwilligerswerk doen waarbij ze probleemjongeren begeleiden. De keuze is dus snel gemaakt, maar begeleiding van deze onhandelbare kinderen lijkt dan toch niet de makkelijkste taak…

Silver Linings Playbook

Pat Solitano is door zijn mentale inzinking zijn vrouw, job en woning kwijtgespeelt. Zijn vrouw heeft ondertussen een relatie met een andere man, maar Pat is er rotsvast van overtuigd dat hij haar terug kan winnen. Hij bedenkt een plan om haar hart opnieuw te veroveren en krijgt hierbij de hulp van Tiffany, die hij ontmoet heeft bij vrienden.Tiffany haar leven is ook volledig anders uitgedraaid en ze hebben dus meer raakvlakken dan oorspronkelijk gedacht. Het is de start van een bizarre maar hartverwarmende relatie.

Silver Linings Playbook is geen typische romcom, maar gaat over psychische problemen die de verschillende mensen in dit verhaal verbinden.

Nieuw in de Nickelodeon-bibliotheek

SpongeBob Squarepants

De vrolijke gele spons die in een grote ananas op de bodem van de oceaan leeft, wie kent hem nu niet? Vanaf nu kan je zijn avonturen, en die van zijn vrienden, in het stadje Bikinibroek volgen via de Nickelodeon-Bibliotheek! Patrick de zeester, octo, meneer Krabs, Sandy en SpongeBob beleven in iedere aflevering wel een nieuw avontuur!

Abby Hatcher

Abby Hatcher is een lief meisje met pluizige vriendjes (de Fuzzlies). Ze wonen in het hotel van haar familie. Ze is empathisch en vriendelijk, twee eigenschappen die ervoor zorgen dat ze ontzettend goed zorgt voor haar monstervriendjes. Als de Fuzzlies problemen ondervinden, schiet ze direct in actie en zoekt ze een oplossing voor het probleem.

Ontdek al deze films en de nieuwe serie via de Bibliotheek van TV VLAANDEREN

Heb je nog geen abonnement bij ons? Geen probleem, jij kan ook direct starten met kijken! Als je een APP TV Basic of APP TV Plus abonnement neemt, kijk je de eerste 30 dagen volledig gratis. Zo kan je kijken of zo’n abonnement boordevol entertainment iets voor jou is. Aangezien je bij APP TV enkel een internetverbinding nodig hebt, start je binnen enkele minuten met kijken.

Geniet ervan!