Nieuw in de catalogus: films en series van Lionsgate+
Terug naar de blog

Nieuw in de catalogus deze maand: films en series van Lionsgate+

3/10/2022 Films & Series

Time flies when you’re having fun! Ondertussen is de maand oktober al aangebroken. Terwijl het buiten kouder wordt, maken we het binnen graag extra knus. Deze maand zijn er zoals gewoonlijk weer heel wat nieuwigheden van Lionsgate+ (voorheen STARZPLAY) in de catalogus. Benieuwd welke nieuwe toppers je nu ontdekt? 

De beste films voor horroravonden 

Oktober, dat wil ook zeggen… Halloween!  Heb je zin in een volledige avond horror? Dan hebben we goed nieuws, want deze maand ontdek je de beste horrorfilms in de bibliotheek. 

Insidious: Chapter 2

Zoon Dalton wist op het nippertje te ontsnappen uit een bovennatuurlijke wereld. Ouders Josh (Patrick Wilson) en Renai Lambert (Rose Byrne) zijn dan ook dolgelukkig dat ze hun zoon veilig thuis hebben. Maar na een tijdje blijkt dat Josh toch nog een bepaalde connectie heeft met deze gevaarlijke wereld, waardoor het gezin op onderzoek trekt om na te gaan hoe deze connectie juist ontstaan is. Voor die waarheid moeten ze wel heel diep in de duisternis trekken… 

Dracula Untold

Het is de vijftiende eeuw. In Transylvania leeft de jonge prins Vlad Tepes samen met zijn gezin. Het is er rustig, tot er oorlog uitbreekt en Vlad hulp zoekt bij een tovenaar. Hij sluit een deal met de magiër: de prins kan al zijn vijanden voorgoed uitschakelen, maar in ruil krijgt hij wel een constante trek in menselijk bloed. Zo wordt hij de allereerste vampier genaamd Dracula. 

The Wolfman

Wanneer Lawrence Talbot ontdekt dat zijn broer vermist is, keert hij terug naar zijn ouderlijke huis. Niet veel later ontmoet hij een weerwolf, die verantwoordelijk is voor de verdwijning van zijn broer. Tijdens die ontmoeting wordt Lawrence gebeten. Vanaf dat moment heerst deze afschuwelijke vloek ook over hem. Tyler Perry's Boo! A Madea Halloween

Een groep ondeugende tieners in de gaten houden, en ondertussen de omgeving beschermen tegen gevaarlijke indringers zoals zombies, geesten en demonen? Deze taak is weggelegd voor Madea. Geen pure horror, maar een film met een humoristisch kantje! 

Devil

Politierechercheur Bowden wordt opgeroepen omdat een aantal mensen vastzitten in een lift van een gigantisch gebouw. Niet echt spannend zou je denken, tot er verschillende bizarre gebeurtenissen plaatsvinden, en de mensen in de lift één voor één op vreemde wijze sterven. Wat is er aan de hand, en hoe kunnen ze ontsnappen? Voor de niet-horrorfans 

Geen zin in horror, en geef je liever de voorkeur aan actie of komedie? Ook voor jou hebben we een mooi aanbod nieuwe films en series in petto. 

Elysium

Het is het jaar 2154. De wereld is onderverdeeld in twee klassen: de rijke klasse woont in het ruimtestation Elysium, en de rest van de bevolking leeft op aarde, waar het overbevolkt is. Het is minister Rhodes die er iedere dag voor zorgt dat het leven van de rijke klasse beschermd blijft. Toch zijn de bewoners op aarde continu op zoek naar manieren om bij het ruimtestation te geraken. The Equalizer 

McCall heeft eindelijk rust gevonden in zijn leven. Zijn avontuurlijk bestaan heeft hij ingeruild voor een normaal leven, al is dit niet voor lang. Wanneer hij Teri ontmoet, een meisje die in de problemen zit, biedt McCall zijn hulp aan. Hij wil er alles aan doen om haar te redden van een gevaarlijke Russische bende. 
Reservoir Dogs 

Eddie, beter bekend als ‘Nice Guy’, stelt een team samen van criminelen om een diamantair te beroven. Ze spreken elkaar aan met codenamen, om hun identiteit te beschermen. Het is een gevaarlijke missie, die voldoende geld in het laatje moet brengen, zodat ze elk van hun oude dag kunnen genieten zonder financiële zorgen. Dat is natuurlijk te mooi om waar te zijn, en tijdens de missie lopen er heel wat zaken fout. Series van Lionsgate+ 

Party Down (seizoen 1 & 2) 

Een groepje ‘wannabe’ acteurs en dromers wacht op die ene grote doorbraak. In tussentijd werken ze voor het cateringbedrijf Party Down, waarmee ze feesten van de sterren organiseren. De vraag is of hun grote doorbraak er eindelijk zal komen.

Ontdek al de afleveringen van seizoen 1 en 2 nu in de TV VLAANDEREN Bibliotheek! 
Animal Kingdom (seizoen 5) 

Heb je de vorige seizoenen van Animal Kingdom al gezien? Zo niet, laat dit hét perfecte excuus zijn om te beginnen. 

In het vijfde seizoen ondervinden Pope, Craig, Deran en J nog steeds heel wat gevolgen, na de dood van Smurf. Enkele familieleden zijn uit op wraak, en zonder ‘leider’ aan het hoofd, ziet de familie Cody hun macht stilletjes aan afnemen. 

Al de afleveringen vind je op dinsdag 11/10 in de Catalogus! 
Step Up: High Water  (seizoen 3) 

Onze favoriete dans-serie is terug met een nieuw seizoen!  

Step Up: High Water volgt de studenten van High Water. Tweelingen Tal en Janelle ontdekken het leven op de dansvloer, en ze zijn bereid om extreem ver te gaan om hun dromen na te gaan. De concurrentie in de sector is wel moordend, en de druk om voortdurend te blijven presteren is torenhoog. 

Elke zondag 1 nieuwe aflevering! 
The BMF Documentary : Blowing Money (seizoen 1) 

Heb je de Lionsgate+-serie BMF gezien? Dan weet je al dat BMF een van de machtigste drugsbedrijven uit de jaren 80 was. Deze documentaire brengt de opkomst van de familie Flenory in kaart, en laat verschillende voormalige leden, medewerkers en insiders aan het woord. 

Elke zondag 1 nieuwe aflevering! Kijk gratis naar de Catalogus vol topfilms en series via APP TV 

APP TV, dat is tv kijken via internetverbinding. Je kan dus direct starten met kijken. 

Je kiest je abonnement hier (APP TV Basic of APP TV Plus) en kan dan 30 dagen lang gratis je abonnement testen. Handig, hè? Veel kijkplezier!