Februari: deze films en series kijk je via de bibliotheek
Terug naar de blog

Nieuw in februari: deze films en series kijk je via de bibliotheek

4/02/2022 Zenderaanbod Op tv

Als we de eerste weersvoorspellingen voor februari mogen geloven, zullen de komende dagen grijs en vaak ook nat worden. Hét ideale excuus om gezellig binnen te blijven en een film- of seriemarathon te houden! In de maand februari staan er trouwens weer heel wat nieuwe titels voor je klaar in de bibliotheek. We geven je graag een overzicht.

Nieuw in de STARZPLAY-catalogus

Easy A

Lancering 1/02

Er worden heel wat roddels verspreid over het seksleven van studente Olive. Dankzij die nieuwe reputatie kan ze een centje bijverdienen. Ze krijgt plots van heel wat jongens de vraag of ze, tegen betaling, wil doen alsof ze samen het bed gedeeld hebben. Op die manier kunnen deze jongens hun eigen reputatie nieuw leven inblazen. Olive’s nieuwe business leidt jammer genoeg al snel tot veel leugens en complete chaos.

Shakespeare In Love

Lancering 1/02

De jonge William Shakespeare heeft last van een writer’s block en kan hierdoor zijn laatste stuk niet afwerken. Wanneer hij de wondermooie Viola ontmoet, krijgt hij opnieuw inspiratie. Ze wordt zijn muze, maar haar hand is spijtig genoeg al beloofd aan Lord Wessex.

About Time

Lancering 15/02

About Time is een romantische film van de makers van Love Actually en Notting Hill. De hoofdrollen worden vertolkt door Domhnall Gleeson (gekend van Ex-Machina en The Revenant) en Rachel McAdams, die we al zagen in The Notebook en Mean Girls. Alleen maar topacteertalent dus!

Na een zoveelste teleurstellende nieuwjaarsparty, krijgt Tim (gespeeld door Domhnall

Gleeson) van zijn vader te horen dat hij een bijzondere gave bezit: hij kan namelijk tijdreizen. De geschiedenis veranderen is geen optie, maar zijn eigen levensloop kan hij wel lichtjes beïnvloeden.Tim besluit om zijn nieuw talent direct in te schakelen om zichzelf aan een lief te helpen. Maar heel dat tijdreizen maakt deze relatie wel echt ingewikkeld…

It's Complicated

Lancering 20/02

Na bijna tien jaar gescheiden te zijn, herontdekken Jane en Jake (Meryl Streep en Alec Baldwin) de vonk in hun “relatie”. Na een onschuldig etentje, om te vieren dat hun zoon afstudeert, belanden ze namelijk samen in bed. Simpel is dit niet, aangezien Jake ondertussen opnieuw getrouwd is. Was dit eenmalig, of is dit de start van een affaire?

Charlie St. Cloud

Lancering 20/02

Deze film is gebaseerd op de bestseller ‘The Death and Life of Charlie St. Cloud’ van Ben Sherwood.

Charlie St. Cloud (Gespeeld door Zac Efron) kan het verlies van zijn jongere broer maar moeilijk verwerken. Als hij de geest van zijn broer ziet, gaat hij dagelijks langs op diezelfde plek om met hem te praten. Het lijkt wel alsof zijn broertje nooit is weggeweest en het leven zijn normale gang gaat. Alles verandert wanneer Charlie een jonge zeilster ontmoet. Kiest hij voor de liefde, of kan hij zijn broer en het verleden niet loslaten?

Out of Sight

Lancering 20/02

Een romantische klassieker uit 1998, met George Clooney en Jennifer Lopez in de hoofdrollen.

Wanneer de meest succesvolle serie-overvaller Jack Foley (Clooney) uit de gevangenis ontsnapt, wordt US Marshal Karen Sisco door hem en zijn criminele partner ontvoert. Jack en Karen beleven samen romantische momenten in de kofferbak van de vluchtauto. Wanneer Foley later opnieuw een overval wil plegen, wordt Karen op de zaak gezet. Ze moet hem oppakken, maar twijfelt of ze zich wel aan de wet wil houden. Zal ze haar carrière op het spel zetten voor haar romance met Jack Foley?

Trainwreck

Lancering 20/02

Monogamie? Dat bestaat niet volgens de vader van Amy (Amy Schumer). Ze werd daarom een rasechte carrièrevrouw en heeft absoluut geen interesse in een serieuze relatie. Tot ze, voor het magazine waarvoor ze werkt, een interview moet houden met de knappe sportarts Aaron Conners (Bill Hader). Is het dan toch tijd voor een echte relatie?

Power Book IV: Force

Lancering 06/02

Tommy Egan is terug van weggeweest! Power Book IV: Force is het vervolg op Power Book II: Ghost en Power Book III: Raising Kanan. In dit deel volgen we Tommy Egan, de voormalige criminele partner van James St Patrick. Hij laat New York voorgoed achter zich om een nieuw leven te beginnen in Chicago, waar hij al snel de grootste drugsdealer van de regio wordt.

Nieuw in de BBC- catalogus

Grantchester seizoen 2

Als lokale predikant weet Sidney Chambers heel wat over de inwoners van zijn dorp Grantchester. Ze vertrouwen hem de meest persoonlijke geheimen en info toe. Als het dorp geteisterd wordt door moorden, komt Chambers door zijn kennis terecht in een gevaarlijke wereld. Hij wordt gevraagd door detective en inspecteur Geordie Keating, om samen de moordzaken op te lossen.

Traces seizoen 2

In Traces volgen we het team van SIFA (Scottish Institute of Forensic Science), die bewijs analyseren om zo bepaalde zaken te onderzoeken, zoals een moord of een bomaanslag bijvoorbeeld. Het is aan hen om zo snel mogelijk het bewijsmateriaal te onderzoeken om zo gerechtigheid te brengen.

Nieuw in de Nickelodeon-catalogus

Ollie’s Pack

De 13-jarige Ollie kan de hulp van zijn beste vrienden Cleo, Bernie en monstertrainer Kapitein Wowski wel goed gebruiken. Samen beschermen ze de rugzakportaal naar de monsterwereld. Een levensbelangrijke job!

iCarly

De komische internetshow van Carly en haar vrienden Sam, Freddie en Gibby is razendpopulair onder jongeren. Hoe kan het ook anders, want er is zoveel variatie. Van komische sketches tot opmerkelijke recepten of de bizarre humor van de vrienden. Hilariteit gegarandeerd!

Al deze films en series kijk je deze maand via de bibliotheek van TV VLAANDEREN. Wist je dat deze volledige catalogus gratis inbegrepen is voor de abonnementen Basic, Basic+ APP TV Basic en APP TV Plus? Dit in combinatie met het diverse aanbod zenders zorgt ervoor dat je altijd zoveel vermaak in huis hebt!