Nieuwe films en series in de TV VLAANDEREN Bibliotheek 
Terug naar de blog

Nieuwe films en series in de TV VLAANDEREN Bibliotheek 

3/08/2022 Films & Series Zenderaanbod

Een nieuwe maand is weer daar en dat wil zeggen dat we opnieuw een volledige selectie films en series voor je hebben klaarstaan. Benieuwd welke nieuwigheden je in augustus kijkt via de TV VLAANDEREN Bibliotheek? Ontdek de toptitels van deze maand! Films van STARZPLAY 

The Mummy (1999) 

Wanneer een aantal schatgravers per ongeluk het lichaam van Imhotep opgraven, komt deze gemummificeerde hogepriester tot leven. Hij werd 3000 jaar geleden vervloekt, toen hij Pharaoh Seti vermoordde. Niet alleen deze kwade hogepriester is op zoek naar wraak, maar samen met hem verrijzen enkele akelige figuren uit de dood. Het lot van de wereld is nu in handen van de schatgravers, die ook zelf aan de vloek willen ontsnappen. 

The Mummy: Tomb of The Dragon Emperor (2008)

Fan van films met vervloekte mummies? Dan is ook The Mummy: Tomb of The Dragon Emperor een aanrader. Zo maak je er direct een avond vol actie van!

Wanneer Alex O'Connell de Drakenkeizer en zijn leger met tienduizend krijgers uit hun slaap wekt, zit er niets anders op dan zijn ouders in te schakelen. Vader Rick O'Connell heeft al ervaring met ondoden, en samen met zijn vrouw Evelyn, haar broer Jonathan en zoon Alex willen ze de mummy en zijn leger voorgoed verslaan, en de wereld van de ondergang redden.

District 9 (2009) 

Dertig jaar geleden kwamen buitenaardse wezens naar de aarde. Ze kregen onderdak aangeboden in sloppenwijk District 9 in Zuid-Afrika. De controle over de aliens wordt uitbesteed aan de firma Multi-National United (MNU), die volledig uit eigenbelang handelen en geen oog hebben voor het welzijn van de wezens. Wanneer een terreinarbeider van de firma ziek wordt en zijn DNA verandert door een virus, loopt de spanning in het district op. 

Hanna (2011) 

Ze is amper 16 jaar, maar heeft wel het denk- en uithoudingsvermogen van een soldaat. Hanna’s vader was CIA-agent en heeft haar opgeleid tot huurmoordenaar. Na een missie door Europa, begint Hanna te twijfelen over haar identiteit en komt ze een aantal geheimen te weten. Wie is ze echt, en waarom hebben ze haar getraind tot huurmoordenaar? 

Ghost Rider (2007)

Motorracer Johnny Blaze verkoopt zijn ziel aan de duivel Mephistopheles, om zijn vader te redden. Maar de duivel is niet helemaal eerlijk geweest en Johnny’s vader sterft. Zoveel jaren later krijgt Johnny de kans om zijn eigen ziel terug vrij te kopen. Overdag is hij een bekende motorstuntrijder, en tijdens de nacht wordt hij de Ghost Rider, een premiejager die het gemunt heeft op kwade geesten. Zijn vloek gebruikt hij om de onschuldigen op aarde te beschermen. 

Brokeback Mountain (2005)

Het is de zomer van 1963. Ennis en Jack, twee jonge mannen, hoeden samen een honderdtal schapen op Brokeback Mountain. Het is de start van een bijzondere band tussen de twee. 

Wanneer hun seizoenscontract afgelopen is, kiezen beiden voor hun eigen weg. Het leven gaat verder… Ze trouwen en krijgen ieder kinderen. Als ze elkaar jaren later terug tegenkomen, dreigt alles wat ze hebben opgebouwd in het gedrang te komen. Beide cowboys zijn 100% zeker dat ze heteroseksueel zijn, en toch kunnen ze elkaar maar moeilijk vergeten. Een verhaal over een intense, maar onmogelijke liefde. 
STARZPLAY-series

Little Women (Limited Series) (2017)

Margaret, Amy, Beth en Josephine March wonen samen bij hun moeder, terwijl hun vader in de oorlog vecht. De vier zussen hebben een ontzettend hechte band, maar zijn toch heel verschillend. En dat zorgt ervoor dat er heel wat te beleven valt ten huize March! 

Een verhaal over een hechte familie, armoede en liefde. 

Power Book III: Raising Kanan (Season 2)

Dit is hét moment om het eerste seizoen van Power Book III: Raising Kanan te bingewatchen, want het tweede seizoen is onderweg! 

In dit seizoen heeft Raquel 'Raq' Thomas de volledige controle over de drugshandel in de stad. Terwijl zij haar activiteiten uitbreidt naar gebieden van vijandige maffia, keert haar zoon Kanan Stark terug naar Queens. Zijn toekomst binnen het familiebedrijf is onzeker, en hij gaat op zoek naar de waarheid. 
24 Kitchen 

BBQ Street

Wat is er beter dan een lekkere barbecue, voor dat ultieme zomergevoel? 

In BBQ Street delen de BBQ-experts culinaire tips en heerlijke gerechten. Een sappig stukje biefstuk, knapperige groentjes… Voor ieder wat wils. En je hoeft helemaal geen ervaren grill-expert te zijn. Sit back, relax en leer van deze grillmasters! Nickelodeon 

The Fairly OddParents

Timmy heeft het vaak moeilijk. Zijn ouders willen nooit naar hem luisteren, en dan is er ook nog zijn vervelende oppas Vicky, die hem eerder als een slaaf behandelt. Timmy krijgt gelukkig heel wat hulp van zijn twee feeën-peetouders, die hem graag bijstaan met hun toverkunsten. Maar die magische krachten zijn niet altijd even succesvol… Bekijk je favorieten gratis via de Bibliotheek van TV VLAANDEREN

Wist je dat je al deze toptitels gratis kan bekijken via onze Bibliotheek? De volledige catalogus met films en series is namelijk inbegrepen bij de abonnementen APP TV Basic, APP TV Plus, Basic en Basic+. 

Wil je graag eerst eens testen? Dat kan! De eerste 30 dagen kijk je volledig gratis via APP TV (tv via internet). Handig, hè? Vergelijk de abonnementen hier en start direct met kijken.