Nieuwe films en series in de zomervakantie!
Terug naar de blog

Nieuwe films en series in de zomervakantie! 

28/06/2022 Films & Series

De maand juli komt eraan. Wij kijken al uit naar zwoele zomeravonden, mooie momenten met vrienden en familie en een zomer vol entertainment! Deze maand ontdek je weer een divers aanbod nieuwe films en series in de Bibliotheek van TV VLAANDEREN. Zo kom je die lange zomervakantie zonder verveling door! Wat je kan verwachten? We lijsten ze voor je op.

Nieuwe films van STARZPLAY

Room

Joy ‘Ma’ Newsome werd als tiener gekidnapt en zeven jaar lang werd ze in een kleine kamer gevangen gehouden. Dit is ook de plek waar ze haar zoontje Jack op de wereld heeft gezet. Alhoewel het kind verwekt werd door haar kidnapper, houdt ze zielsveel van haar zoontje. Ze creëert een veilig gevoel in deze kleine kamer en overlaadt hem met veel liefde. Maar wanneer Jack steeds nieuwsgieriger wordt, bedenkt ze een plan om te ontsnappen uit de ruimte. 

Een ontroerend verhaal over een moeder en zoon die uit hun gevangenschap willen ontsnappen. 

Tyler Perry's Daddy's Little Girls

Monty is een alleenstaande vader die het moeilijk heeft om rond te komen, terwijl hij zijn drie jonge kinderen alleen opvoedt. Wanneer zijn ex-vrouw terug opduikt en de voogdij over de dochters wil, doet Monty er samen met advocate Julia alles aan om zijn dochters niet kwijt te spelen. Monty en Julia komen dan wel uit twee verschillende werelden, maar er is toch een vorm van aantrekkingskracht tussen beiden. Een hartverwarmende komedie over een prille relatie en de problemen die hier soms bij komen kijken.

Fury 

De geallieerden zijn bezig aan een opmars. Wardaddy krijgt de opdracht om samen met zijn tankbemanning een levensgevaarlijke missie uit te voeren op vijandig gebied. Ze zijn onderbewapend, in de minderheid, en hebben een kersverse soldaat aan boord. Geen gunstige omstandigheden, die het hen des te moeilijker maken om nazi-Duitsland binnen te geraken. 

Mama 

Twee meisjes verdwijnen op de dag dat hun moeder vermoord wordt. Hun oom Lucas en zijn vriendin Annabel starten daarom een zoektocht. Pas vijf jaar later vinden ze de twee dochters terug in een verlaten hut, midden in het bos. De vraag is hoe ze al die tijd overleefd hebben, en of ze alleen waren. Wanneer Annabel op onderzoek gaat, ontdekt ze dat ze niet alleen de twee meisjes in huis heeft genomen, maar dat er ook een gevaarlijke entiteit in huis schuilt.

The Boss 

Zakenvrouw Michelle Darnell moet haar tijd in de gevangenis uitzitten, nadat ze betrapt werd op bedrog op de beurs. Ze wil niet langer de stempel van ‘sjoemelaar’ krijgen, en probeert haar reputatie te verbeteren. Toch is niet iedereen bereid om haar daden zomaar te vergeten. Aangezien ze nergens heen kan, trekt ze in bij haar voormalig assistent en haar dochter. Zal het haar lukken om eindelijk terug het rechte pad op te gaan, of hervalt ze in oude gewoontes? Nieuwe series van STARZPLAY

The Girl from Plainville (2022) 

Deze nieuwe serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Michelle Carter, die veroordeeld werd voor de dood van haar vriend Conrad Roy III. De twee hadden een virtuele relatie en stuurden elkaar dagelijks sms’jes. Conrad kampte met psychische problemen en vertelde Michelle over zijn donkere gedachten. Het is Michelle die hem vertelde over verschillende manieren waarop hij zijn leven kon beëindigen. Zijn zelfmoord leidde uiteindelijk tot de ‘texting-suicide’ case. 

Hoofdrolspeelster Elle Fanning kennen we natuurlijk al van serie The Great, maar ook in The Girl from Plainville weet ze haar rol van Michelle met glans te vertolken. 

P-Valley (seizoen 2) 

Heb je het eerste seizoen van P-Valley nog niet gezien? Dan is dit hét moment, want het tweede seizoen komt eraan! In P-Valley volgen we Mercedes, de koningin van de Pynk stripclub. Haar volledige leven als stripper blijven werken? Dat ziet ze niet zitten. Daarom bedenkt ze een plan om te stoppen. 

In seizoen 2 volgen we dezelfde personen en verhalen uit seizoen 1, maar de personages staan weer voor nieuwe, onverwachte problemen.

Queer as Folk (seizoen 1)

In deze serie maak je kennis met een groepje homoseksuele vrienden die volop de LGBT-wereld van Pittsburgh aan het ontdekken zijn. Michael ziet zijn vriend Brian wel zitten, maar de liefde is niet wederzijds. Wanneer Justin Taylor verschijnt, een nieuw gezicht in hun community, verandert het leven van Michael en Brian voorgoed. 

Een must-see voor iedereen die wel van een stevig feestje houdt! Nieuw van Nickelodeon 

School of Rock 

Gitarist Dewey Finn wordt uit zijn band gezet. Wanneer hij een telefoontje krijgt met de vraag om een docent te vervangen, start hij met lesgeven op een prestigieuze school. Hij kent niets van lesgeven, maar hij brengt de leerlingen wel zijn liefde voor rock ‘n roll bij. Nieuw van MTV 

Are You the One? 

Een aantal vrijgezellen vertrekken naar een tropische bestemming, voor de zoektocht naar hun ware soulmate. Lukt het hen om er de liefde te vinden, en met de som geld naar huis te gaan? 

Deliciousness

Tiffani Thiessen, Angela Kinsey, Kel Mitchell en Tim Chantarangsu bespreken de meest hilarische clips rond voeding, die viraal gingen op het internet. Van de grootste barbecue- rampen tot mislukte pogingen van hobbykoks: lachen zal je ongetwijfeld! 

True Life Crime UK

De 17-jarige Jayden Parkinson verdwijnt spoorloos. MTV-correspondente Linda Adey 

gaat op zoek naar de waarheid en onthult haar vreselijke vaststellingen. Kijk jouw favorieten via APP TV 

Wist je dat de volledige Bibliotheek gratis inbegrepen is bij APP TV Basic en APP TV Plus?  Bovendien heb je enkel een internetverbinding nodig, waardoor je direct kan starten met kijken. 

Kies hier het abonnement dat past bij jouw wensen, en volg direct je favoriete series en films. 

TV VLAANDEREN wenst je graag een fijne zomervakantie toe, boordevol gezellige momenten!