Nieuwe Lionsgate+ films en series in de Bibliotheek! 
Terug naar de blog

Nieuwe Lionsgate+ films en series in de Bibliotheek! 

3/11/2022 Films & Series

Benieuwd naar de nieuwe Lionsgate+ films en series in de maand november? We hebben weer een volledige lading nieuwigheden voor je klaar staan, om de komende maand met veel entertainment door te komen! 

Ronaldo 

14 maanden lang liet Ronaldo zich volgen door een cameraploeg. Het resultaat is een documentaire waarin je een volledig beeld krijgt van het leven van de Portugese voetballer. Niet alleen zijn succesvolle carrière komt aan bod, maar je krijgt ook een unieke kijk in zijn privéleven als vader en familieman. 

Krampus 

De jonge Max vindt Kerstmis normaal gezien geweldig, maar dit jaar brengt zijn familie de feestdagen al ruziënd door. Hierdoor gelooft hij niet meer in de magie van kerst. En ongelovigen, die worden afgestraft… Doordat Max er niet meer in gelooft, komt de kwaadaardige kracht Krampus vrij. Dit demonisch wezen heeft het op de volledige familie gemunt, waardoor ze wel verplicht moeten samenwerken om met deze slechte geest af te rekenen. 

In Bruges

Wanneer de klus van twee huurmoordenaars volledig uit de hand loopt, moeten ze tijdelijk onderduiken in Brugge. Terwijl ze wachten op verdere instructies van hun chef, spenderen ze elk hun tijd anders. De ene ontdekt de rijke cultuur en kunst van de stad, terwijl de andere Brugge maar niets vindt. Wanneer ze na enkele dagen telefoon krijgen van hun chef, blijkt dat ze niet zomaar naar deze stad zijn gestuurd. The Wash

Sean zoekt een snelle manier om veel geld te verdienen. Het plan? Samen met zijn beste vriend Dee Loc bij een autowasserij gaan werken. Ze moeten dan wel eerst de eigenaar, Mr. Washington, overtuigen van hun skills. Nadat ze beiden een job aangeboden hebben gekregen, wordt  Mr. Washington ontvoerd. Dat zorgt weer voor nieuwe problemen… Les Liaisons Dangereuses (Dangerous Liaisons) seizoen 1 

Hou je wel van series die jou meenemen naar het verleden? Les Liaisons Dangereuses neemt je mee op reis naar het Parijs van de 18de eeuw. We volgen het verhaal van twee gepassioneerde jonge geliefden, markiezin de Merteuil en de Vicomte de Valmont, die elkaar ontmoeten aan de vooravond van de revolutie. Deze serie is de gedurfde en modernere versie van de klassieke 18e-eeuwse roman van Pierre Choderlos de Laclos. 

Vanaf zondag 6 november ontdek je iedere week één aflevering in de Bibliotheek van TV VLAANDEREN! Bekijk jouw favoriete films en series via APP TV Basic of APP TV Plus 

Ben je benieuwd of APP TV Basic of APP TV Plus met toegang tot de volledige Bibliotheek iets voor jou is? De eerste 30 dagen kijk je volledig gratis. Waarom zou je het dan niet proberen? ;-)

Kies jouw abonnement hier, maak verbinding met het internet en start direct met kijken. Veel kijkplezier!