Nieuwe serie met Jean Reno in de hoofdrol
Terug naar de blog

Nieuwe serie met Jean Reno in de hoofdrol: All Those Things We Never Said 

7/12/2022 Films & Series

Fan van Franstalige dramaseries? Zet dan zeker de nieuwe serie All Those Things We Never Said (Toutes ces choses qu'on ne s'est pas dites) op je must-see lijst. Dit verhaal, over de relatie tussen een vader en een dochter, speelt zich af in verschillende steden waaronder Parijs, Brugge, Berlijn en Madrid. Het is een hartverwarmend familiedrama met een komisch kantje. En met Jean Reno in de hoofdrol, kan het niet anders dan goed zijn. 



Gebaseerd op de bestseller van Marc Levy 

Met meer dan 50 miljoen verkochte exemplaren, is en blijft Marc Levy tot op de dag van vandaag een van de populairste Franse auteurs. Hij schreef maar liefst 22 romans, waaronder de roman Toutes ces choses qu'on ne s'est pas dites. Zijn boeken worden zelfs in China gelezen, daar werden tot op heden maar liefst 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Zijn sterke roman vormt de basis voor deze sublieme serie! 



Een tweede kans en een eerste liefde 

De serie gaat over de relatie tussen vader Michel en dochter Julia. De band met haar vader? Die was, voor zover Julia Saurel (Alexandra Maria Lara)  zich kan herinneren, nooit echt goed. Wanneer Julia drie dagen voor haar trouw een telefoontje krijgt met het nieuws dat haar vader Michel niet aanwezig zal zijn, verbaast dat haar natuurlijk niet. Alleen heeft hij deze keer wel een goed excuus: hij is namelijk net overleden. 

Michel mag dan wel gestorven zijn, hij heeft nog een laatste verrassing voor Julia in petto. Een aantal dagen na zijn begrafenis wordt er een grote kist bij Julia thuis geleverd, met daarin een robot, een exacte kopie van haar vader. Hij heeft zijn herinneringen en een batterijduur van 7 dagen. Na deze periode wordt ‘Michel’ voorgoed uitgeschakeld. Dit is hét moment voor Michel en Julia om verloren tijd in te halen, en elkaar een tweede kans te geven. Hij overtuigt haar om samen op roadtrip te gaan, wat uiteindelijk uitmondt in een zoektocht naar Julia’s eerste grote liefde, Tomas. 



De topcast 

Dit bijzonder verhaal over familie en die eerste grote liefde komt volledig tot zijn recht dankzij de sterke cast. Jean Reno, die de rol van Michel op zich neemt, ken je onder andere van Léon, The Pink Panther en Ronin. Hij won 2 awards tijdens de European Film Awards en werd 5 keer genomineerd. Julia wordt gespeeld door Alexandra Maria Lara, bekend van Der Untergang, Geostorm en Rush. Met 5 awards en 6 nominaties op haar naam, is ook haar acteertalent experts niet ontgaan. 



Kijk All Those Things We Never Said via de Bibliotheek van TV VLAANDEREN

Op 15 december ontdek je de eerste 3 afleveringen in de Bibliotheek. Daarna zal er telkens op donderdag een nieuwe aflevering klaarstaan. 

Met APP TV van TV VLAANDEREN heb je trouwens toegang tot de volledige Bibliotheek films en series. Probeer de eerste 30 dagen volledig gratis uit en ontdek of zo’n abonnement iets voor jou is.