Nieuwe series die je niet wil missen
Terug naar de blog

Nieuwe series die je niet wil missen

13/05/2024 Zenderaanbod Films & Series

Zo’n avond series bingewatchen, er is toch geen beter gevoel? Je knus in de zetel nestelen, wat lekkere snacks en dan nog een ijzersterke serie. Voor het laatste hebben wij alvast gezorgd, want er staan heel wat nieuwe series voor je klaar in de TV VLAANDEREN Bibliotheek. Ontdek onze nieuwste series uit de Canal+ Bib die je zeker niet wil missen. 

Nobel

Wanneer luitenant Erling Riiser terugkeert naar zijn familie na een missie in Afghanistan, komt hij onbedoeld in een politiek spel terecht. De spanning loopt verder op, en als familieman moet hij beslissen hoe ver hij wil gaan in de naam van de vrede. 

The Restaurant 1, 2 en 3 

The Restaurant is een familiedrama dat zich afspeelt in een van de bekendste Zweedse restaurants, Djurgårdskällaren, in Stockholm. De Tweede Wereldoorlog komt ten einde en de bevolking kan eindelijk uitkijken naar een betere toekomst. Nina en Calle vieren het einde van de oorlog met een snelle kus. Wat ze niet weten is dat dit voor veel mensen zware gevolgen zal hebben. Volg hen in hun reis vol ups & downs, liefdesaffaires en conflicten. 

Met drie seizoenen heb je alvast genoeg afleveringen om je avonden mee te vullen! 

The Young Pope 

The Young Pope volgt het begin van het pontificaat van de eerste Amerikaanse paus Pius XIII (gespeeld door Jude Law). De kardinalen zien hem als de ideale man voor deze functie, maar al snel blijkt dat hij volledig immuun is voor beïnvloeding. Hij doet de dingen op zijn manier en biedt met zijn opmerkelijke gedrag weerstand tegen de hofhouding van het Vaticaan. 

The New Pope

In het vervolg op The Young Pope keert Jude Law terug met onder andere Ludivine Sagnier en Cécile de France, en ook nieuwkomers zoals John Malkovich, Sharon Stone en Marilyn Manson.

Pius XIII ligt in coma, en de kardinalen zijn dus druk bezig met hun zoektocht naar een waardige vervanger. De mogelijke kanshebber? De Engelse aristocraat Sir John Brannox. Hiervoor reizen ze van Rome naar Engeland. Ondertussen blijft het Vaticaan nog steeds de invloed voelen van de afwezige Pius XIII.

Johan Falk 1, 2 en 3 

Johan Falk wil weer extra actie in zijn leven. Daarom verlaat hij zijn functie bij Interpol in Den Haag en keert hij terug naar Göteborg, zijn geboortestad. Hier sluit hij zich aan bij de GSI, een gespecialiseerd team in infiltratie in de zwaarste criminele organisaties. De vraag is uiteraard waar de scheidingslijn ligt tussen legaliteit en illegaliteit. 

Met drie seizoenen is jouw portie actie alvast verzekerd! 

Gomorra 1, 2, 3 en 4 

Deze Italiaanse crimeserie volgt de Camorra, de Napolitaanse maffia, door de ogen van de jonge Ciro Di Marzio. Nadat het hoofd van een familie gevangen is genomen, breekt de interne strijd om de macht los. 

Follow the Money 1,2 en 3 

Follow The Money neemt je mee naar de financiële crimewereld. Wanneer een lijk wordt gevonden vlakbij een windmolenpark, lijkt er al snel een verband te zijn met de wanpraktijken van een energie-imperium. Het bedrijf Energreen groeit snel, maar heeft deze groei te danken aan financieel en juridisch bedrog. Advocate Claudia wordt als hoofd van juridische zaken benoemd en moet de wanpraktijken aan het licht brengen. 

Medici: The Magnificent (I & II)

Nadat hun vader op gewelddadige wijze is vermoord, worden Cosimo en Lorenzo gedwongen de strijd aan te gaan met de vele vijanden die het gemunt hebben op de macht van de Medici-familie. En dat zorgt ervoor dat ze pijnlijke keuzes moeten maken, om de macht te behouden. 

Street Legal 

Volg het professionele en privéleven van een groep advocaten bij een startend kantoor. Ze doen er alles aan om rechtszaken voor hun cliënten te winnen, maar worstelen daarbij ook met de grenzen van hun relaties binnen en buiten de rechtbank. 

Prison Island 

Een rustig eiland aan de Bretonse kust verandert in een gevangenis wanneer een groep gewapende activisten de lokale bevolking gijzelt. Ze vergeten wel dat er een shuttle is die het eiland met het vasteland verbindt. Zo weten vijf mensen toch nog te ontsnappen en zich te verstoppen. 

Perfume 

Een zangeres wordt vermoord teruggevonden, en haar geurklieren zijn nergens te bespeuren. Het onderzoek leidt naar een groep jongeren op een kostschool die experimenteren met menselijke geuren. Wanneer er nog een aantal gelijkaardige moorden volgen, zoeken de rechercheurs een verband. 

Amsterdam Undercover I

Misdaadonderzoekers Alex Pollack en Katja Wolf worden ingezet om een nieuwe designerdrug te onderoeken. Deze undercoveroperatie is uiteraard niet zonder gevaren en met elke extra zet wordt hun zaak steeds complexer… Want wie kan je eigenlijk echt vertrouwen in de misdaadwereld? 

Borgia I, II en III

Fan van koninklijke series? In Borgia volgen we de opkomst van Rodrigo Borgia in het Vaticaan. Hij is niet bang van sluwe handelingen, en zet zelfs zijn eigen (volwassen) kinderen graag in als pionnen in zijn gevaarlijk spel. Een verhaal van corruptie, intriges en verraad. 

Snow 

Dokter Lucia verhuist samen met haar gezin naar het bergdorp Rotten. Haar dochtertje Alma heeft astma, en ze hoopt dat de gezonde berglucht haar klachten zal verlichten. Ze verwachten hier een rustig leven te kunnen leiden, maar de verhuis brengt allesbehalve rust met zich mee. Wanneer dochter Alma een mysterieuze vrouw ontmoet, is dit de start van enkele bizarre gebeurtenissen. 

The Vanishing

De 20-jarige Janine verdwijnt spoorloos en haar mama is er steevast van overtuigd dat er iets met haar dochter is gebeurd. Ze staat er alleen voor en gaat daarom zelf op onderzoek. Vervolgens stuit ze op een gigantisch web aan leugens. 

Wreck 

Fan van komische horrorseries? Wreck speelt zich af aan boord van de Sacramentum, een groot cruiseschip. De 19-jarige Jamie neemt er een job aan als lid van de bemanning om te onderzoeken wat er met zijn zus gebeurd is, die drie maanden geleden op het schip werkte. Eens het schip vertrokken is, komen er donkere geheimen aan het licht. 

Exterior Night 

Deze serie is gebaseerd op waargebeurde feiten en draait rond de gebeurtenissen die eind jaren zeventig plaatsvonden in Italië. Terroristen van de Rode Brigades ontvoeren de Italiaanse premier Aldo Moro en houden hem gevangen. Ontdek hoe elke partij, waaronder de ontvoerders en de vrouw van Aldo Moro, de dagen van zijn ontvoering beleefd hebben. 

De Gaulle

In het jaar 1940 gaat Frankrijk op politiek en militair vlak ten onder. Charles de Gaulle, de nieuw benoemde generaal, treedt toe tot de regering in Parijs, terwijl zijn vrouw Yvonne samen met de kinderen thuis blijft. Zijn vrouw moet samen met de kinderen noodgedwongen vluchten voor de Duitse troepen, maar De Gaulle wil koste wat kost blijven vechten. 

Al dit entertainment kijk je trouwens de eerste 30 dagen gratis via APP TV Basic of APP TV Plus 

Je hebt enkel een internetverbinding nodig en kijkt dus waar en wanneer je dat wil naar al deze topseries.  Maak je account aan, kies het abonnement dat het beste bij je past en start direct met kijken. 

Veel kijkplezier!