Nieuwe series en films in de maand april
Terug naar de blog

Nieuwe series en films in de maand april 

5/04/2022 Films & Series

Een nieuwe maand is aangebroken, en dat wil zeggen dat het weer tijd is voor nieuwe films en series van STARZPLAY, BBC, Nickelodeon en MTV. Elke maand staan er nieuwe titels voor je klaar, zodat je steeds van een frisse lading entertainment geniet. Benieuwd wat de maand april voor jou in petto heeft? Ontdek al de nieuwigheden via deze blog. 

Nieuw van STARZPLAY 

Dirty 30 

Lancering 1/04

De vriendinnen Kate, Evie en Charlie leven op automatische piloot. Ze hebben het gevoel dat ze alle drie in een sleur zitten. Wanneer Kate dertig wordt, organiseren Evie en Charlie voor haar een verjaardagsfeest. Oorspronkelijk was het de bedoeling om dit simpel te houden, maar dit eenvoudig feest wordt al snel de wildste avond van hun leven. Je wordt maar één keer dertig… 

Evan Almighty 

Lancering 1/04

Het leven van congreslid Evan Baxter (Steve Carell) wordt volledig op z’n kop gezet wanneer God (Morgan Freeman), hem de opdracht geeft om een ark te bouwen, waar voldoende plaats is voor een gigantische groep dieren en mensen. Niet zomaar uiteraard, maar er zal volgens hem binnenkort een grote overstroming plaatsvinden. De mensen om hem heen verklaren Evan gek. De vraag is natuurlijk of er echt gevaar dreigt, of Evan compleet gestoord is. 

Fighting 

Lancering 1/04

Shawn MacArthur (Channing Tatum) verkoopt namaakproducten op straat in New York City. Hij probeert op deze manier rond te komen in de grote stad. Wanneer hij straatvechter Harvey Boarden ontmoet, lijkt zijn leven eindelijk weer zin te hebben. Ze starten samen met professioneel straatvechten, en zijn vechtlust geeft hem ook weer zin in het leven. Elk gevecht brengt hem dichter naar de luxueuze levensstijl waar hij altijd al van droomde. Maar het blijkt nog maar eens, dat alles een prijs heeft. 



Seventh Son 

Lancering 1/04

Fan van fantasie en actie? Dan moet je Seventh Son gezien hebben. Deze film is gebaseerd op de succesvolle boekenreeks ‘De Geestenjager’ van Joseph Delaney.

John Gregory (Jeff Bridges) is een geestenjager en vecht al jaren tegen het kwaad. Het is ondertussen eeuwen geleden dat hij Moeder Malkin, een kwaadaardige heks, gevangen had genomen. Maar de heks is weer op vrije voeten en wil wraak nemen op John. Ondertussen is John op zoek naar een nieuwe opvolger. Alleen een zevende zoon van een zevende zoon is gepast voor deze job. Zo komt hij uit bij boerenzoon Tom Ward (Ben Barnes) als mogelijke opvolger. 



The Chronicles of Riddick 

Lancering 1/04

Al vijf jaar lang is Riddick (Vin Diesel) op de vlucht voor premiejagers. Wanneer hij op de planeet Helion Prime aankomt, moet hij het opnemen tegen de Necromongers, een leger dat van plan is alle mensen in het universum te bekeren of te doden. Ze vormen een bedreiging en Riddick is de enige persoon die de mensheid kan redden van de ondergang. Maar is hij daar wel mee bezig, of wil hij vooral zichzelf redden? 

The Cookout 

Lancering 1/04

Todd Anderson heeft juist een contract getekend voor 30 miljoen dollar bij het basketbalteam The New York Nets. Een belangrijk moment voor zijn carrière, en dat wil hij maar al te graag vieren met familie en vrienden. Daarom organiseert hij een barbecue voor iedereen uit de buurt. Wanneer de gasten arriveren, loopt niet alles volgens plan en draait het feest uit op één grote chaos. 



The Danish Girl

Lancering 1/04

Het is het jaar 1926 in Kopenhagen. Einar en Gerda Wegener vormen een koppel en zijn beiden kunstenaars. Wanneer één van haar modellen niet beschikbaar is, vraagt Gerda aan haar man Einar om in vrouwenkleren te poseren. Op dat moment ontdekt hij zijn vrouwelijkheid en start zijn transformatie van man tot vrouw. De operatie voor de geslachtsverandering heeft een grote impact op hun huwelijk. Wanneer de aantrekkelijke kunsthandelaar Hans Axgil dan ook nog eens komt opdagen, wordt alles complex. 



Gaslit - serie uit 2022 met Julia Roberts en Sean Penn in de hoofdrollen 

Lancering 24/04

Er zijn natuurlijk al verschillende films over het Watergate-schandaal uit de jaren 70 verschenen, maar deze serie werpt er een moderne blik op. De nadruk ligt er op vergeten karakters en onvertelde verhalen. Centraal staat Martha Mitchell (gespeeld door Julia Roberts), de echtgenote van procureur-generaal John Mitchell. Zij was de eerste persoon die de betrokkenheid van Nixon bij het schandaal blootlegde. Uiteraard deed de regering er nadien alles aan om haar het zwijgen op te leggen. John Mitchell staat vervolgens voor een moeilijke keuze: kiest hij voor zijn vrouw, of blijft hij als adviseur trouw aan de president? 



Nieuw van BBC

Joanna Lumley's Unseen Adventures

Lancering 09/04

Joanna Lumley heeft de wereld rondgereisd voor tv, maar bepaalde momenten zie je natuurlijk niet op je scherm. In Joanna Lumley’s Unseen Adventures geeft ze een blik achter de schermen. Ze toont niet alleen hoe haar reisverslagen juist gemaakt werden, maar gaat ook op bezoek bij enkele mensen die ze ontmoet heeft tijdens haar verre reizen. Deze reeks bestaat uit drie delen. In deel 1 trekt ze naar de Japanse zee van Okhotsk en Siberië. Het tweede deel staat in het teken van haar reis naar India en Oezbekistan. Voor het laatste deel reist ze van Iran naar Cuba. 




Nieuw van Nickelodeon 

The Loud House

Lancering 01/04

De 12-jarige Lincoln Loud woont samen met zijn 10 zussen in het fictieve stadje Royal Woods in de VS. Maar met z’n 11 in één huis leven, dat zorgt voor veel chaos. Alhoewel zijn zussen hem soms echt gek maken, kan Lincoln, samen met zijn beste vriend Clyde McBride, altijd wel een oplossing vinden voor een volgend probleem. Lincoln deelt zijn levenslessen met jou en vertelt je met plezier over zijn groot gezin. 

Dora the Explorer

Lancering 01/04

In Dora the Explorer beleeft Dora de leukste avonturen samen met haar aapje Boots. Ze trekken op ontdekkingsreis doorheen de jungle, en passeren langs rivieren en bergen. Iedere aflevering krijgt ze ook hulp van haar pratende rugzak, die al de noodzakelijke items bevat voor haar reis. Wanneer ze hun doel behalen, roepen ze steeds vrolijk: “We did it, we did it!”



Nieuw van MTV

Ridiculousness

Lancering 01/04

Rob Dyrdrek bekijkt samen met zijn co-hosts Sterling 'Steelo' Brom en Chanel West Coast  de grappigste virale filmpjes op het internet en voorzien ze van hilarische commentaren. Iedere week ontvangen ze ook bekende gasten. Een show boordevol entertainment! 

Jersey Shore Family Vacation

Lancering 01/04

In Jersey Shore Family Vacation trekken de zeven huisgenoten van de originele Jersey Shore samen op vakantie. Ze herbeleven hun gloriedagen en reizen van plaats naar plaats. Starten doen ze in Las Vegas, waarna ze vervolgens de oostkust ontdekken en in Atlantic City feesten. 



Geordie OGs

Lancering 01/04

Een tiental jaren geleden maakten we kennis met Gaz, Holly, Marnie en Aaron. Toen waren ze nog zo jong en hadden ze vooral last van liefdesproblemen. In Geordie OGs volgen we, zoveel jaren later, hoe ze als volwassenen nu naar de dingen kijken en met dagelijkse problemen omgaan. 



Alle films en series, gratis inbegrepen in jouw abonnement 

Klanten met een APP TV Basic, APP TV Plus, Basic of Basic+ abonnement hebben steeds toegang tot de volledige bibliotheek films en series. 

Heb jij nog geen abonnement bij TV VLAANDEREN? Via APP TV start je direct met kijken. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding, kijken doe je dus waar en wanneer je dat wil. De eerste 30 dagen kijk je trouwens gratis. Graag eens proberen? Je account activeer je hier