Overschakelen naar APP TV Basic, hoe doe je dat?
Terug naar de blog

Overschakelen naar APP TV Basic, hoe doe je dat?

27/05/2024

Heb je al een APP TV Light of een Basic/ Basic+ abonnement bij TV VLAANDEREN, en zou je graag overschakelen naar APP TV Basic? In deze blog vertellen we je hoe je dat makkelijk doet en wat de voordelen zijn van het APP TV Basic Abonnement. 

Hoe schakel je over naar APP TV Basic? 

Overschakelen is heel simpel. Je kan jouw abonnement makkelijk aanpassen via MIJN TV VLAANDEREN. Ga naar ‘Abonnement’ en kies daarna voor de knop ‘wijzig abonnement’. 

Toch niet tevreden en wil je jouw abonnement terug downgraden? Dan kan dat ook steeds door contact op te nemen met onze klantendienst. Wij helpen je dan zo snel mogelijk verder. 

APP TV Basic, de voordelen op een rijtje

1. Je hebt toegang tot een ruim aanbod tv-zenders, maar liefst 63 in totaal. 

Dit aanbod omvat ook de ELEVEN sportzenders waarmee je de Pro League volgt en andere voetbalcompetities zoals La Liga, Bundesliga, Serie A en de FA Cup. Daarnaast volg je ook tal van gevechtssporten, basketbal (NBA), American football (NFL),... Veel variatie voor sportliefhebbers! 

2. Bovendien kijk je ook naar alle programma’s uit de VOD Bibliotheek. 

Kijk naar de beste series en programma’s van Canal+, BBC First, National Geographic, Crime+ Investigation Play,... 

Mis deze topserie niet: The Young Pope 

Met APP TV Basic kijk je dus naar de beste series, waaronder ook The Young Pope. Deze hitserie met Jude Law in de hoofdrol volgt de eerste Amerikaanse paus Pius XIII. Volgens de kardinalen is hij dé man voor deze functie, maar na een tijd wordt duidelijk dat hij alles liever op zijn eigen manier doet. Als conservatieve maar onbevreesde leider gaat hij duidelijk in tegen de hofhouding van het Vaticaan. 

Een topserie die bij kenners in de smaak valt 

Op IMDB krijgt deze serie een 8,3/10, en journalisten Jo Smets en Jan Debackere van De Morgen omschrijven het als volgt: “Met The Young Pope heeft Sorrentino zichzelf heruitgevonden. Zijn breedvoerige camera is in haar nopjes met de praalomgeving en met het inruilen van weemoedige oude knarren voor de pretogen van een eeuwig jonge Jude Law krijgt alles een bevrijdende, onweerstaanbare frisheid.”

Journaliste Inge Schelstraete van De Standaard omschrijft het als “verrassende en meeslepende satire, met glansrollen voor Jude Law en Diane Keaton.”

Een absolute must-see dus! 

Upgrade nu je account via ‘MIJN TV VLAANDEREN’ en start direct met kijken.