Terug naar school: de leukste tv-programma’s voor kinderen
Terug naar de blog

Terug naar school: de leukste tv-programma’s voor kinderen

28/08/2023 Zenderaanbod Goed om te weten

Het moment waar veel ouders op gewacht hebben: het nieuwe schooljaar kan weer beginnen! Na een lange zomervakantie zullen de kids in september opnieuw plaatsnemen op de schoolbanken. Wat extra rust voor mama en papa dus, die de kids heel de zomer moesten entertainen. ;-)  Bij TV VLAANDEREN hebben we een volledige bibliotheek boordevol tv-programma’s zodat de kinderen ook voor en na school voldoende ontspanning krijgen. We zetten onze favoriete kijktips op een rijtje. Maar eerst even dit: wist je dat je APP TV Basic en APP TV Plus de eerste 30 dagen gratis kan testen? 

Ja, je kan dus 30 dagen gratis naar al de tv-zenders en onze volledige Bibliotheek kijken. Dat zijn 30 dagen gratis entertainment en een lange periode waarin jij kan testen of dit abonnement wel aan je noden voldoet. Start vandaag nog: maak hier je account aan en start onmiddellijk met kijken. Je hebt enkel een internetverbinding nodig, handig toch? 

Kijktips voor de kleinsten uit onze Nickelodeon Bibliotheek 

Blue’s Clues and You 

Is jouw dochter of zoon een echte speurneus? In Blue's Clues & You zijn het Blue en Josh die samen een puzzel moeten oplossen. Ze zoeken hiervoor naar aanwijzingen, en vragen de kids om hulp. 

Blaze en de Monsterwielen 

Valsspelen mag niet, en toch wil Crusher de regeltjes overtreden om het wereldkampioenschap racen te winnen. Blaze en bestuurder AJ doen er vervolgens alles aan om te voorkomen dat Crusher onterecht wint. Ze gaan met hem de strijd aan en hopen hem zo te verslaan. 
Programma’s voor kids die al wat groter zijn

Tyler Perry’s Young Dylan 

Young Dylan heeft geen thuis meer, en wordt door zijn oma naar zijn familie gestuurd, om daar voor onbepaalde tijd zijn intrek te nemen. Maar het leven van het gezin van Myles, Yasmine en kinderen Charlie en Rebecca verandert hierdoor drastisch, omdat hun neefje Young Dylan op een compleet andere manier leeft. Als dat maar goed komt. 

Danger Force 

Captain Man heeft een volledig team superhelden samengesteld. Team Danger Force zorgt ervoor dat kinderen hun oncontroleerbare superkrachten eindelijk onder controle krijgen, zodat ze samen misdadigers kunnen bestrijden. 

Spongebob 

De vrolijke, vierkante zeespons kennen we allemaal. Spongebob woont in een ananas, in het midden van de oceaan. Onder water beleeft hij heel wat dolgekke avonturen samen met Gerrit de slak, Octo en Patrick. Hij wil iedereen steeds helpen, maar door zijn naïviteit veroorzaakt hij telkens opnieuw problemen. 

Fairly Odd Parents 

Wat als je twee feeën-peetouders hebt, die voor jou wensen laten uitkomen? Het overkomt Timmy, een tienjarig jongetje die het zwaar te verduren heeft. Zijn ouders luisteren namelijk nooit naar hem en zijn oppas Vicky is altijd gemeen. Hij vraagt daarom aan zijn feeën-peetouders om hem te helpen, maar die goedbedoelde wensen draaien vaak verkeerd uit. 

Huize Herrie 

De 11-jarige Lincoln Herrie is de enige man in huis, want hij heeft maar liefst 10 zussen. Dat dit voor de nodige chaos zorgt, hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen. Hoe dat is, zo’n leven met enkel zussen? Daar vertelt hij je met plezier alles over. Start direct met kijken

Na het aanmaken van je account en het kiezen van het abonnement, kan je direct starten met kijken. Zo gaan de kids dat nieuwe schooljaar vol amusement in. Veel succes aan alle ouders en kids, en een fijne opstart gewenst!