Valentijn: originele manieren om te vieren
Terug naar de blog

Valentijn: originele manieren om te vieren

14/02/2024 Zo doe je dat

Valentijn, de dag van de liefde. Wij vinden dat de liefde elke dag gevierd mag worden, maar als er één dag is om je grote liefde extra te verrassen, dan is het wel op 14 februari. Scoren doe je altijd met een mooi boeket bloemen of heerlijke chocolaatjes, of misschien pak jij dit jaar liefst uit met een origineel geschenk? Wij inspireren je graag met originele cadeautips en activiteiten.

Heerlijke koffie- of theemomenten

Een matching mokkenset met de opschriften yours & mine, daar scoor je bij iedereen mee, toch? Geen beter gevoel dan je ochtenden samen te starten met een kopje koffie of thee. 

Een massage op valentijn

Wil je deze valentijn zeker scoren? Dat doe je ongetwijfeld met een deugddoende massage. Bij Rituals vind je massagekaarsen waarmee je magische massages geeft. Je laat de kaars eerst een vijftiental minuten branden, nadien blaas je ze uit en wacht je tot de olie is afgekoeld vooraleer je jouw massagesessie start. De ontspannende geur van lavendel en sandelhout zorgt trouwens voor ultieme ontspanningsmomenten. 

Overnacht samen onder de sterren 

Een romantische nacht onder de sterrenhemel, dat is romantiek ten top. In Enschede vind je sterrenkubussen voor 2 personen, waar je samen vanuit bed naar de sterren kan staren. Daarnaast geniet je van een lekker stoofpotje en een ontbijtmand. Alles voor een romantisch weekend! 

Kijktips voor een filmavond thuis 

Een romantisch valentijnsmoment kan je uiteraard ook perfect thuis beleven. In onze Bibliotheek vind je alvast kijktips voor een goedgevulde avond. Enkele tips: 

  • In Planet Single volg je acht verschillende personen die op zoek zijn naar de liefde van hun leven, en de bijbehorende ups en downs tijdens hun zoektocht. 
  • Eerder zin in een crimeserie? In Paris Police 1905 volg je inspecteur Jouin die een mysterieuze zaak moet oplossen. In die tijd was Parijs een plaats waar moorden en corruptie dagelijkse kost waren. 
  • Voor een dosis spanning kijk je naar de serie Crossfire. Wanneer een groep gewapende mannen een luxe resort binnenvalt, verandert de zorgeloze vakantie van een aantal toeristen in een grote nachtmerrie.  

Via APP TV Basic of Plus kijk je de eerste 30 dagen gratis 

Zo’n APP TV-abonnement, is dat ook niet hét ideale valentijnsgeschenk? ;-) De eerste 30 dagen kijk je trouwens gratis via APP TV Basic of Plus. Zo heb je 30 dagen de tijd om je abonnement uit te testen. Naast een ruim aanbod tv-zenders, is ook het sportaanbod van ELEVEN en de volledige Bibliotheek films en series inbegrepen. 

Waar wacht je nog op? Maak hier je abonnement aan en verras jouw grote liefde tijdens valentijn, of elke andere dag gedurende het jaar.

Geniet van een fantastische Valentijnsdag samen!