• TV VLAANDEREN
  installeren

  <h1>TV VLAANDEREN<br />installeren</h1>

  TV VLAANDEREN
  installeren

  Satelliet-tv is eenvoudig zelf te installeren. Zo kan je alles wat je nodig hebt voor digitale tv in minder dan 2 uur gereed krijgen.

  Voor je aan de slag gaat, lees je beste even onze handige installatiehandleiding of bekijk de stap-voor-stap installatievideo.

  Bekijk de installatievideo > Download de installatiehandleiding
 • Bij je thuis of
  op je buitenverblijf
  Bij je thuis of <br />op je buitenverblijf

  Onze sets zijn verkrijgbaar met een standaard schotel van 64 cm en bijhorende dubbele ontvangstkop. Deze geven je een maximaal bereik in België, bij je thuis en op je buitenverblijf.

  Voor een optimale ontvangst is het belangrijk je bereik te controleren alvorens je apparatuur te bestellen.

  Bij een onvoldoende bereik is het mogelijk dat je een specifieke ontvangstkop en een aangepaste schotel nodig hebt.

 • Je schotel uitrichten
  Je schotel uitrichten

  Reken dat de schotel een vrij zicht moet hebben op het zuiden, of waar de zon om 13u is. Als bijvoorbeeld een boom van vijf meter het zicht belemmert, moet je schotel minstens 10 meter van de boom verwijderd zijn.

  Gebruik de Dish Pointer om te zien naar welke richting je de schotel moet uitrichten. Deze app is beschikbaar via web en op je smartphone in de Google Play Store en de iPhone App store.

  In de app kies je de "23.5E ASTRA 3A" satelliet.

 • Installatie door
  een winkelpunt
  Installatie door<br />een winkelpunt

  Verschillende winkelpunten die TV VLAANDEREN verkopen bieden zelf ook een installatie aan van je apparatuur. Je dient hierbij wel rekening te houden met enkele aandachtspunten alvorens je een installatie aanvraagt.

  Vind een winkelpunt bij jou in de buurt
 • Kies je complete set
  voor satelliet-tv in hd
  Kies je complete set<br />voor satelliet-tv in hd

  Nieuw bij TV VLAANDEREN
  Onze complete schotelsets bevatten alles wat je nodig hebt voor digitale televisie via satelliet. Je krijgt een schotel met ontvangstkop, een hd-ontvanger of hd-recorder naar keuze en je kan aan de slag.

  Beschikbaar vanaf

  €12,90 per maand *
  + €25 korting online op je apparatuur *

  Bestellen
 • * Promo "Nu €25 korting online op je apparatuur": Aanbod geldig online van 01.10.2016 t.e.m. 31.10.2016. Geldig onder voorwaarden. Deelnemers die tijdens de promotieperiode een Complete set of Startpakket voor Huur kopen op de TV VLAANDEREN website met een abonnement, krijgen €25 korting op hun aankoop. Prijs apparatuur: De koop- en huurprijs van de complete set is inclusief btw, Bebat en Recupel en exclusief installatie- en abonnementskosten. Ted 2: © 2015 Universal Pictures