•  
 • Bij je thuis of
  op je buitenverblijf
  Bij je thuis of <br />op je buitenverblijf

  Onze sets zijn verkrijgbaar met een standaard schotel van 60 cm en bijhorende dubbele ontvangstkop. Deze geven je een maximaal bereik in België, bij je thuis en op je buitenverblijf.

  Voor een optimale ontvangst is het belangrijk je bereik te controleren alvorens je apparatuur te bestellen.

  Bij een onvoldoende bereik is het mogelijk dat je een specifieke ontvangstkop en een aangepaste schotel nodig hebt.

 • Je schotel in de juiste richting
  Je schotel in de juiste richting

  Reken dat de schotel een vrij zicht moet hebben op het zuiden, of waar de zon om 13u is. Als bijvoorbeeld een boom van vijf meter het zicht belemmert, moet je schotel minstens 10 meter van de boom verwijderd zijn.

  Gebruik de Dish Pointer om te zien naar welke richting je de schotel moet uitrichten. Deze app is beschikbaar via web en op je smartphone in de Google Play Store en de iPhone App store.

  In de app kies je de "23.5E ASTRA 3A" satelliet.

 • TV VLAANDEREN zelf installeren
  TV VLAANDEREN zelf installeren

  Satelliet-tv is eenvoudig zelf te installeren. Zo kan je alles wat je nodig hebt voor digitale tv in minder dan 2 uur gereed krijgen.

  Voor je aan de slag gaat, lees je beste even onze handige installatiehandleiding of bekijk de stap-voor-stap installatievideo.

 • Installatie door
  een installateur
  Installatie door<br />een installateur

  Onze officiële TV VLAANDEREN installateurs * staan voor je klaar als je toch liever hebt dat iemand de installatie voor je komt uitvoeren. Contacteer ons op het nummer 02 403 03 33 om een afspraak vast te leggen met een van onze erkende TV VLAANDEREN installateurs.

  Installatie door winkelpunt
  Verschillende onafhankelijke winkelpunten * die TV VLAANDEREN verkopen bieden zelf ook een installatie aan van je apparatuur. Houd hierbij wel rekening dat deze installateurs zelfstandig je set komen installeren en niet in opdracht van TV VLAANDEREN werken.

 • Bijzondere tv zoals jij het wilt
  Bijzondere tv zoals jij het wilt

  Kies nu digitale televisie van TV VLAANDEREN en krijg het meest spectaculaire entertainment aanbod voor op je tv!

  Een uitgebreid Nederlandstalig aanbod voor de hele familie is er al vanaf

  €14,90 per maand *
  PROMO  Nu tot €199 terugbetaald op je apparatuur *


 • * Promo "Je digitale tv tot 100% terugbetaald": Aanbod geldig van 29.06.2017 t.e.m. 31.07.2017. Geldig onder voorwaarden. De korting op de apparatuur is enkel geldig in combinatie met een abonnement voor een periode van 24 maanden op Basic of Basic+ en wordt onmiddellijk verrekend op de TV VLAANDEREN website. Indien de aankoop in een winkelpunt gebeurt, dient de cashback aangevraagd te worden met het cashbackformulier. Meer informatie hierover vind je in de bovengenoemde actievoorwaarden. Installatie door een installateur: Een installatie die je aanvraagt via de TV VLAANDEREN klantendienst wordt uitgevoerd door een officieel erkende installateur die in opdracht en volgens de installatievoorwaarden van TV VLAANDEREN werkt. Een winkelpunt zal mogelijk afwijkende voorwaarden hanteren waar TV VLAANDEREN geen invloed op heeft.