Films per genre

Ben jij TV VLAANDEREN-klant? Ontdek verschillende huurfilms per thema op onze website of via de TV VLAANDEREN applicatie 1. Wil je graag genieten van deze films? Download dan onze applicatie of kijk online op je computer. De film naar keuze kan je gedurende 48u huren.

Films per genre
Crawl

Crawl

Tijdens een enorme orkaan die door Florida raast probeert Haley (Kaya Scodelario, The Maze Runner films) haar vader te redden van een stel levensgevaarlijke alligators die hun overgestroomde kelder zijn binnengedrongen. Crawl is een zenuwslopende horrorthriller van regisseur Alexandre Aja en producenten Craig Flores (300), Sam Raimi (Don't Breathe, Evil Dead) en Alexandre Aja.

Wonder Park

Wonder Park

De fantasievolle June ontdekt een pretpark genaamd Wonderland, dat verborgen zit in het bos. Het park beschikt over leuke glijbanen en pratende dieren. June ontdekt al snel dat het park uit haar eigen fantasie is ontstaan en dat ze de enige hoop is, samen met de dieren, om deze magische plek te redden.

Dora and the Lost City of Gold

Dora and the Lost City of Gold

Wanneer de ouders van Dora tijdens een zoektocht naar een oude stad van goud vermist raken in de jungle, gaat de dappere tiener met haar vrienden op pad om hen te redden. Ze schakelt de hulp in van het aapje Boots, Diego, een geheimzinnige jungle-bewoner, en een groep coole tieners. Samen proberen ze haar ouders te redden en het mysterie van de verloren gouden stad op te lossen.

Mission Impossible - Fallout

Mission Impossible - Fallout

Twee jaar nadat Ethan de afvallige Britse spion Solomon Lane gevangennam, hebben de overgebleven leden van Ethans syndicaat zich opnieuw verenigd. Tijdens een missie in Berlijn kan het IMF niet voorkomen dat hun nieuwe vijand levensgevaarlijk plutonium in handen krijgt.

Star Trek (2009)

Star Trek (2009)

James Tiberius Kirk is een onstuimige wildebras. Sinds de dood van zijn vader heeft hij geen enkele motivatie meer iets zinnigs in zijn leven te ondernemen. Op een dag ontmoet hij een oude vriend van zijn vader die hem een zet in de goede richting geeft. Kapitein Pike raadt de jonge Kirk aan om zich bij de Starfleetacademie aan te melden. Daar moet hij zich in een gevecht tegen Romulans bewijzen.

Paw Patrol

Paw Patrol

De PAW Patrol is goed op dreef! Wanneer hun grootste rivaal, Humdinger, burgemeester wordt van het nabijgelegen Adventure City en een ravage aanricht, schakelen Ryder en de heldhaftige puppy's in de hoogste versnelling om de uitdaging aan te gaan. Het team krijgt hulp van een nieuwe bondgenoot, de slimme teckel Liberty. Samen vecht de PAW Patrol om de inwoners van Avonturenstad te redden!

CATALOGUS VOOR VOLWASSENEN

In de filmcatalogus zijn ook films voor volwassenen toegankelijk. Deze worden beschermd door een ouderlijke toezicht code die je kan aanpassen bij de instellingen van de TV VLAANDEREN App.

CATALOGUS VOOR VOLWASSENEN

1. De aankoop van een film moet eerst via tv of web gebeuren alvorens je de film kan zien op je smartphone/tablet.