• Nieuws

 • Onze klantendienst is voortaan langer open
  31 maart 2017 - Klantenservice

  Klantendienst

  Vanaf maandag 3 april is onze klantendienst van maandag tot vrijdag voortaan een uurtje vroeger paraat in de ochtend en dat vanaf 09u tot 19u. Op zaterdag kan je ons bereiken van 10u tot 17u. Het vertrouwde nummer is nog steeds 02 790 2 790.

 • Fishing and Hunting Channel is nieuw in je aanbod
  31 maart 2017 - Zenderaanbod

  Fishing and Hunting Channel

  Fishing & Hunting Channel is een nieuwe zender vanaf Basic Light die volledig gewijd is aan liefhebbers van vissen, hengelsport, gourmet shows en meer. Voor de vakman, de amateur, de eenzame hengelaar of de hele familie, Fishing & Hunting brengt programma's voor iedereen die van vissen en jagen houdt.

  De zender is nu beschikbaar op nummer 35 in hd.

 • Tot 12 nieuwe zenders in je Live TV
  15 maart 2017 - Zenderaanbod

  Live TV

  Het mooie weer staat voor de deur en om zeker te zijn dat je niets moet missen van je favoriete programma's, voegen we vandaag 12 nieuwe zenders toe aan Live TV! Zo kan je op het einde van de dag nog snel even de zon meepikken op een terras of bij je thuis in de tuin met je favoriete programma's bij de hand.

  Naast één HD, vtm HD, VIER HD,... krijg je nu ook FOX, Al Jazeera International, National Geographic Channel HD, Bloomberg, EDGE Sport en vele andere zenders erbij in je Live TV. Welke zenders je kan kijken hangt af van je zenderpakket.

  Ontdek het aanbod »