Wat heb ik nodig voor satelliet TV ?

- Schotelantenne*
- Decoder
- Coax-kabel
- LNB

Voor digitale tv via satelliet heb je een schotelantenne nodig met een dubbele LNB-kop. Hiermee ontvang je het signaal rechtstreeks via satelliet bij je thuis en is er geen enkel kwaliteitsverlies. Voor je decoder kan je kiezen tussen een hd-ontvanger of een hd-recorder. Met deze decoders kan je live pauzeren en terugspoelen. Met de hd-recorder kan je zelfs tot 190 uur in hd opnemen en bewaren. De coax-kabel sluit je aan tussen de LNB-kop en je decoder. De kabel stuurt het signaal door naar je decoder. De schotelantenne met ontvangstkop, bekabeling en de decoder zijn allemaal samen beschikbaar in één complete set in onze webshop.

Zelfs op de meest afgelegen plekjes kan je je favoriete Vlaamse zenders Eén, VTM, VIER en vele anderen rechtstreeks via een schotel ontvangen.

Voor België heb je genoeg aan een schotel van 64 cm. Kijk hier of je een grotere schotel nodig hebt in je buitenverblijf.

Benodigdheden Satelliet tv

*De TV VLAANDEREN schotelsets zijn verkrijgbaar met een standaard schotel van 64 cm en bijhorende dubbele ontvangstkop. Deze geven je een maximaal bereik in je huis of op je buitenverblijf.