1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijden georganiseerd door TV VLAANDEREN.
  2. Door deel te nemen verklaart de deelnemer zich akkoord met deze actievoorwaarden.
  3. De deelnemer heeft de kans om een prijs te winnen door naar de TV VLAANDEREN-website, Facebook of Instagram te gaan die overeenkomt met de wedstrijden.
  4. Voor deelname aan deze actie geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Bij deelname van een jongere is de toestemming van een ouder vereist.
  5. Er kan slechts éénmaal deelgenomen worden per deelnemer.
  6. De winnaar wordt gekozen uit alle deelnemers die aan de deelnamevoorwaarden hebben voldaan die specifiek zijn voor elke wedstrijd worden vernoemd.
  7. De winnaar wordt op de hoogte gebracht via het platform waarop hij heeft gereageerd.
  8. Als de winnaar niet binnen tien werkdagen reageert, wordt de prijs toegekend aan een andere deelnemer.
  9. De prijs is niet overdraagbaar en kan niet worden ingewisseld voor geld of een andere prijs.
  10. Indien de winnaar de prijs niet wenst te ontvangen, zal er uit het bestand een nieuwe winnaar aangeduid worden (de volgende in lijn).
  11. TV VLAANDEREN is niet verantwoordelijk voor door deelnemers opgegeven onjuiste of onvolledige gegevens of het verloren gaan van deze gegevens.
  12. TV VLAANDEREN is gerechtigd naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving de actie te stoppen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn tegenover de deelnemers.
  13. Deelnemen aan deze wedstrijd is gratis.
  14. Indien kansspelbelasting verschuldigd is over de waarde van de prijs, zal TV VLAANDEREN deze namens haar dragen.
  15. TV VLAANDEREN is een merk van Canal+ Luxembourg S. à r.l. met maatschappelijke zetel te 4 Rue Albert Borschette , L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905.
  16. De wedstrijd is enkel geldig in België.
  17. De Privacy Policy van Canal+ Luxembourg S. à r.l. is van toepassing op deze promotieactie. Via link https://www.tv-vlaanderen.be/privacy/ of op aanvraag.

WEDSTRIJD: JBL OORTJES

Deelnamevoorwaarden via Facebook

Like de facebookpagina van TV VLAANDEREN een tag iemand in de comments. Post ook een foto van je schoen die klaarstaat voor Sinterklaas of de cadeaulijst. Wedstrijd geldig van 04/12 tot 08/12. De winnaar wordt bekend gemaakt op 12/12.

Voorwaarden via Instagram

Volg het TV VLAANDEREN Instagram-account en tag iemand in de comments. Plaats in story ook een foto van je schoen die klaarstaat voor Sinterklaas of de cadeaulijst en tag ons in story zodat wij het kunnen zien. Wedstrijd geldig van 04/12 tot 08/12. De winnaar wordt bekend gemaakt op 12/12.

De 3 winnaars worden getrokken uit de deelnemers van Facebook en Instagram samen. Een neutrale jury kiest de 3 origineelste foto's en deze worden de winnaars.

WEDSTRIJD: Samsung Soundbar

Voorwaarden via Facebook & Instagram

Bezoek onze website en zoek de kerstmuts. Eenmaal je de kerstmuts gevonden hebt, klik je erop en vul je het formulier in. De winnaar is degene die het antwoord op de schiftingsvraag het dichtst benadert. Wedstrijd geldig van 06/12 tot 11/12. De winnaar wordt bekend gemaakt op 12/12..

WEDSTRIJD: ELEVEN PRO LEAGUE

Voorwaarden via Facebook

Like de TV VLAANDEREN facebookpagina. In de comments: tag een persoon, beantwoord de gestelde vraag en zeg welk ELEVEN cadeau jij wilt winnen. Wedstrijd geldig van 11/12 tot 15/12. De winnaar wordt bekend gemaakt op 16/12.

Voorwaarden via Instagram

Volg het TV VLAANDEREN Instagram-account. In de comments: tag een persoon, beantwoord de gestelde vraag en zeg welk ELEVEN cadeau jij wilt winnen. Wedstrijd geldig van 11/12 tot 15/12. De winnaar wordt bekend gemaakt op 16/12.

WEDSTRIJD: Goodies LIONSGATE+

Voorwaarden via Facebook

Like de TV VLAANDEREN facebookpagina. In de comments: tag een persoon en beantwoord de gestelde vraag. Wedstrijd geldig van 21/12 tot 26/12. De winnaar wordt bekend gemaakt op 02/01.

Deze Wedstrijd is enkel geldig via Facebook.

De 2 winnaars zijn deelnemers die het juiste antwoord op de wedstrijdvraag hebben gegeven, een persoon getagd hebben en de meeste likes op hun reactie hebben.

WEDSTRIJD: KIDS HORLOGE PEBBLE TV

Voorwaarden via Facebook

Like de TV VLAANDEREN facebookpagina. Tag in de comments een persoon en plaats ook een foto van een kersttekening van je kinderen. Wedstrijd geldig van 18/12 tot 22/12. De winnaar wordt bekend gemaakt op 02/01.

Deze wedstrijd is enkel via Facebook geldig, de Instagram-post zal doorverwijzen naar onze Facebook-pagina.

De mooiste en/of leukste tekening zal deze wedstrijd winnen.