BVN terug beschikbaar via TV VLAANDEREN


Luxemburg– Vanaf 1 april 2020 is BVN, de publieke tv-zender voor Nederlandstaligen in het buitenland, terug beschikbaar via TV VLAANDEREN. Deze zender was enkele jaren te ontvangen via Hotbird. Vanaf april verhuist de zender van Hotbird naar Astra 1.


De zender BVN, vooral gekend bij de expats en vakantiegangers, is een tv-zender waarin de Nederlandse en Vlaamse publieke omroepen NPO en VRT samenwerken. De zender was sinds enkele jaren beschikbaar via Hotbird maar verhuist vanaf 1 april terug naar Astra 1 en zal dus zo beschikbaar zijn voor de klanten van TV VLAANDEREN.


“We zijn verheugd dat BVN terug beschikbaar is voor onze klanten. De zender brengt een mooie mix van Nederlandse en Vlaamse programma’s zoals Blokken, Dagelijkse kost, 100 dagen,… “ zegt Christiaan Puper VP Country manager Benelux M7. BVN is een Free To Air zender en maakt dus geen deel uit van het TV VLAANDEREN abonnement.


Over TV VLAANDEREN

TV VLAANDEREN is onderdeel van M7 Group S.A., een CANAL+ Group onderneming. M7 Group, gevestigd in Luxemburg, is één van Europa’s snelst groeiende aanbieders van televisiediensten voor consumenten en de zakelijke markt. Verspreid over 8 landen bedient M7 Group meer dan 3 miljoen huishoudens met honderden TV- en radiozenders, in HD- en UHD-kwaliteit, en alle relevante interactieve mogelijkheden om het groeiende aanbod van content op maat en overzichtelijk toegankelijk te maken. Sinds 2011 biedt M7 Group haar klanten in Nederland en België ook breedband- en telefoniediensten aan.

Niet voor publicatie

Voor meer informatie en/of vragen, kunt u contact opnemen met de woordvoerder van de M7 Group via press@M7Group.eu of tel. +35 226 09 61 00.