•  
 


 •  
  VRT-zenders blijven in de ether dankzij Antenne TV

  VRT-zenders blijven in de ether dankzij Antenne TV


  Luxemburg, 30 augustus 2018 – De zenders Eén, Canvas en Ketnet blijven bestaan via de ether. M7 Group heeft daarover een akkoord bereikt met de VRT om de zenders aan te bieden via het Antenne TV aanbod van TV VLAANDEREN.    De VRT kondigde enige tijd geleden aan dat ze op 1 december 2018 de stekker uittrekt van haar tv-zenders via de digitale ether. TV VLAANDEREN, dat eind vorig jaar een tv-abonnement lanceerde via de digitale antenne, grijpt nu haar kans om de VRT-zenders alsnog toe te voegen aan het betaalaanbod van Antenne TV. Hiermee zijn alle Vlaamse zenders digitaal via de ether te ontvangen in heel Vlaanderen en Brussel voor amper €9,95 per maand.


  Bij de Europese tv-operator M7 Group, die in België het merk TV VLAANDEREN exploiteert, zijn ze zeer tevreden met de overeenkomst. M7 Group ziet een enorm groeipotentieel in de investering in Antenne TV en verwacht dat steeds meer Vlamingen overtuigd zullen zijn van het tv-aanbod via de digitale antenne.


  “We zijn verheugd om Eén, Canvas en Ketnet te mogen verwelkomen in ons betaalaanbod van Antenne TV”, reageert Yannick Altruy, Country Manager voor België bij M7 Group. “De zenders zijn altijd gratis beschikbaar geweest via de ether. Nu de tv-kanalen van de VRT deel gaan uitmaken van Antenne TV, kunnen we elke Vlaming een compleet tv-aanbod aanbieden via de digitale antenne met al hun favoriete tv-zenders inbegrepen. Op deze manier kunnen we ook de overgang van de huidige DVB-T kijkers naar een nieuwe en meteen de goedkoopste tv-oplossing op de markt, enorm eenvoudig maken. Zij zullen immers enkel een nieuwe Antenne TV decoder nodig hebben, en de rest van hun huidige installatie kunnen zij verder blijven gebruiken.”


  De VRT-zenders zijn ten laatste vanaf 1 december 2018 beschikbaar via Antenne TV.
  Niet voor publicatie
  Meer info: press@m7group.eu of +352 260 961 00
   
   
  • OVER M7 GROUP


   M7 Group S.A. is opgericht in oktober 2009 in het Groothertogdom Luxemburg en is een Europese aanbieder van diensten via satelliet voor particulieren en bedrijven. M7 Group S.A. opereert de volgende merken: CanalDigitaal en Online.nl in Nederland, TV VLAANDEREN en TÉLÉSAT in België, M7 in Duitsland, AustriaSAT in Oostenrijk en Skylink in de Tsjechische Republiek en Slowakije. Elk merk biedt een eigen taal- en cultuurspecifiek tv-aanbod aan. Luxemburg is dankzij haar strategische geografische ligging en de nabijheid van SES ASTRA, Europa’s grootste satelliet aanbieder, de uitgekozen locatie voor de vestiging van M7 Group S.A. Vandaag telt M7 Group S.A. ruim 3 miljoen kijkers die een kleine schotelantenne gebruiken voor de ontvangst van meer dan honderd digitale nationale -en internationale tv –en radiozenders. Sinds 2011 biedt M7 Group S.A. ook Internet en VOIP diensten aan voor haar klanten in België en Nederland.