VRT-zenders blijven in de ether dankzij Antenne TV

VRT-zenders blijven in de ether dankzij Antenne TV


Luxemburg, 30 augustus 2018 – De zenders Eén, Canvas en Ketnet blijven bestaan via de ether. M7 Group heeft daarover een akkoord bereikt met de VRT om de zenders aan te bieden via het Antenne TV aanbod van TV VLAANDEREN.De VRT kondigde enige tijd geleden aan dat ze op 1 december 2018 de stekker uittrekt van haar tv-zenders via de digitale ether. TV VLAANDEREN, dat eind vorig jaar een tv-abonnement lanceerde via de digitale antenne, grijpt nu haar kans om de VRT-zenders alsnog toe te voegen aan het betaalaanbod van Antenne TV. Hiermee zijn alle Vlaamse zenders digitaal via de ether te ontvangen in heel Vlaanderen en Brussel voor amper €9,95 per maand.


Bij de Europese tv-operator M7 Group, die in België het merk TV VLAANDEREN exploiteert, zijn ze zeer tevreden met de overeenkomst. M7 Group ziet een enorm groeipotentieel in de investering in Antenne TV en verwacht dat steeds meer Vlamingen overtuigd zullen zijn van het tv-aanbod via de digitale antenne.


“We zijn verheugd om Eén, Canvas en Ketnet te mogen verwelkomen in ons betaalaanbod van Antenne TV”, reageert Yannick Altruy, Country Manager voor België bij M7 Group. “De zenders zijn altijd gratis beschikbaar geweest via de ether. Nu de tv-kanalen van de VRT deel gaan uitmaken van Antenne TV, kunnen we elke Vlaming een compleet tv-aanbod aanbieden via de digitale antenne met al hun favoriete tv-zenders inbegrepen. Op deze manier kunnen we ook de overgang van de huidige DVB-T kijkers naar een nieuwe en meteen de goedkoopste tv-oplossing op de markt, enorm eenvoudig maken. Zij zullen immers enkel een nieuwe Antenne TV decoder nodig hebben, en de rest van hun huidige installatie kunnen zij verder blijven gebruiken.”


De VRT-zenders zijn ten laatste vanaf 1 december 2018 beschikbaar via Antenne TV.
Niet voor publicatie
Meer info: press@m7group.eu of +352 260 961 00