Digitale tv in een tweede kamer  

Digitale tv in een tweede kamer


De Extra Kaart geeft je digitale tv van TV VLAANDEREN op meerdere tv’s zodat iedereen kan genieten van zijn favoriete programma’s in verschillende kamers op hetzelfde moment.


Om TV VLAANDEREN te ontvangen in een tweede kamer, heb je een hoofdabonnement nodig, plus een extra TV VLAANDEREN ontvanger met aansluiting op je schotel per kamer waar je TV VLAANDEREN wilt.


 
 
 

Televisiezenders:

 
 
Eén HD
 
Canvas HD
 
vtm HD
 
VIER HD
 
VIJF
 
ZES
 
Q2 HD
 
Vitaya
 
CAZ
 
Ketnet
 
vtmKids
 
vtmKidsjr
 
Kanaal Z
 
Evenaar
 
 
 

Radiozenders:

 
Radio 1
 
Radio 2
 
Klara
 
Studio Brussel
 
MNM
 
Qmusic
 
JOE
 
Nostalgie
 
 
 
 
 
 
Tot 4 ontvangers per schotel  

Tot 4 ontvangers per schotel


De complete set van je hoofdabonnement komt met een schotel en een ontvangstkoppen met vier uitgangen. Een hd-ontvanger heeft één uitgang nodig voor het signaal en een hd-recorder twee. Afhankelijk van welke ontvangers je kiest, kan je dus tot 4 toestellen aansluiten.


Geniet van je favoriete tv-programma's in high definition met vijf keer scherper beeld en geluid dankzij de MZ-101 interactieve hd-ontvanger of neem de volledige controle over je tv-avond met de MP-201 interactieve hd-recorder.


 
 
 
 
 

+400 GRATIS ZENDERS


Naast je uitgebreid tv-aanbod ontvang je via satelliet ook nog eens 400 gratis tv-en radio-zenders die vrij te ontvangen zijn.


ARD HD, ZDF HD, WDR HD, RTL, RTL II, Sat.eins, ProSieben,...


BBC World News, Euronews, CNN, France 24, Russia Today HD, Bloomberg,...


Arte HD, TRT, TV Polonia, iMusic, Deluxe Music,...


Download de zenderlijst (pdf)

+400 gratis zenders  
 
 
 
 
 
Toch liever wat meer zenders  

Liever wat meer zenders


De Extra Kaart is een voordelige optie om enkel de meest bekeken Vlaamse zenders in een tweede kamer te ontvangen. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een tweede hoofdabonnement.


De meest bekeken Vlaamse zenders zijn beschikbaar op een tweede tv-toestel met de optie Extra Kaart vanaf


€2,50 per maand 1


 
 
1. Abonnement per maand: De maandelijkse prijs is inclusief btw en exclusief een eenmalige activatiekost van € 49,95. De Extra Kaart is een optie die beschikbaar is bij je abonnement. Je hebt eerst een hoofdabonnement nodig waaraan je de optie kan koppelen voor een tweede tv-toestel.