Wat zijn de voordelen van een Extra Kaart

Heb je al een hoofdabonnement bij TV VLAANDEREN, maar wil je ook graag tv-kijken in je slaapkamer of hobbykamer? Met de Extra Kaart ontdek je de meest bekeken Vlaamse zenders op een tweede tv voor maar €2,50 per maand extra. Hiervoor heb je enkel een extra hd-ontvanger of CI+ module nodig. Nadien kan je je gemakkelijk registeren via MIJN TV VLAANDEREN. Zo kan iedereen in huis genieten van zijn favoriete tv-programma’s in verschillende kamers thuis op hetzelfde moment.

Heb je nog geen hoofdabonnement? Voeg dan een Extra Kaart met hd-ontvanger of CI+ module toe aan je bestelling.

Wat zijn de voordelen van een Extra Kaart

Extra materiaal

Bij elke nieuwe verbinding is de aankoop van een interactieve hd-ontvanger of CI+ module en coaxkabel nodig. Voeg het extra materiaal toe tijdens jouw bestelling van een hoofdabonnement Basic Light, Basic of Basic+ op onze online webshop of bij een verdeler in de buurt. Let wel op: er zijn geen interactieve functies beschikbaar met een Extra Kaart.

Ben je wel al klant bij TV VLAANDEREN, dan is het mogelijk om een hd-ontvanger en coaxkabel apart aan te kopen op onze "Accessoires pagina".

Extra materiaal

Extra Kaart

26 zenders | €2,50 € per maand 1

VRT1
VRT Canvas
vtm
vtm2
vtm3
vtm4
Play4
Play5
Play6
VTM GOLD
Ketnet
VTM NON-STOP DOKTERS
Radio 1
Radio 2
Klara
Studio Brussel
MNM
Q-Music
JOE FM
Nostalgie
NRJ
NPO Radio 2
NPO Radio 3
NPO Radio 4
Radio 538
BNR

Veelgestelde vragen

  1. Kan ik mijn Extra Kaart vervangen naar een Basic Light, Basic of Basic+ tv-abonnement?
  2. Ben ik verplicht om extra materiaal aan te kopen?
  3. Kan ik een Extra Kaart toevoegen als ik al klant ben?
  4. Ontvang ik ook de 400 gratis te ontvangen zenders met een Extra Kaart?

1. Abonnement per maand: De maandelijkse prijs is inclusief btw en exclusief een eenmalige activatiekost van €49,95. De Extra Kaart is een optie die beschikbaar is bij je abonnement. Je hebt eerst een hoofdabonnement nodig waaraan je de optie kan koppelen voor een tweede tv-toestel.