Volg de Jupiler Pro League live op al je schermen

Je favoriete matchen van de Jupiler Pro League volgen? Dankzij APP TV kan dat live op al je schermen: via je laptop, smartphone, smart tv of tablet. Een APP TV abonnement heb je al vanaf €14,95 per maand en alles van het Belgisch voetbal is standaard inbegrepen. De eerste 30 dagen volg je alle wedstrijden trouwens volledig gratis! Begin je gratis proefperiode en start binnen enkele minuten met kijken.

Blijf altijd op de hoogte van de Jupiler Pro League

Blijf altijd op de hoogte van de Jupiler Pro League

Wie mag de titel van Belgisch kampioen in seizoen 2021-2022 van de Jupiler Pro League op zich nemen? Volgens de huidige stand blijft Union de grootste kanshebber, al wordt de achtervolging ingezet door Royal Antwerp FC, Club Brugge en RSC Anderlecht. In play-off 1 lijkt RSC Anderlecht toch nog niet zeker van zijn plek, terwijl het ook in play-off 2 voor KRC Genk heel spannend gaat worden om erbij te blijven. Voor Beerschot ziet het er op dit moment niet goed uit en lijkt degradatie een vaste zaak.

Volg alles van de Jupiler Pro League via ELEVEN

Alle voetbalmatchen van zowel de Jupiler Pro League als de play-offs 1 & 2, op het einde van het seizoen, worden live uitgezonden op de 3 ELEVEN-zenders. Via ELEVEN Pro League 2 en 3 volg je ook de wedstrijden van 1B.

Een match gemist? De wedstrijden en hoogtepunten worden opnieuw uitgezonden, zodat je nooit nog belangrijke momenten mist! Tussentijds blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het Belgisch voetbal dankzij de verschillende talkshows en documentaires: Pro League Extra, One on One, Eleven Insiders en Heroes of the Game.

Alles van TV in één APP

Een programma live of in Replay 3 kijken, Belgisch voetbal volgen of je favoriete films en series bingen, het kan allemaal met APP TV Basic van TV VLAANDEREN. Het enige dat je nodig hebt is de app en een internetverbinding.

Kijk de eerste 30 dagen gratis 1

APP TV Basic

Daarna €14,95 per maand 2

Geen schotel, decoder of kabels nodig

Live kijken naar 56 tv-zenders

Inclusief Eleven Pro League 1, 2 en 3

Duizenden uren films en series streamen
met Canal+ Series en STARZPLAY

Herstart het begin of kijk tot 7 dagen terug 3

Op al je schermen: via Smart TV, laptop, tablet en smartphone

Altijd opzegbaar

1. Hoe werkt de 30 dagen gratis proefperiode?
  2. Hoe kan ik opzeggen?
  3. Op hoeveel schermen kan ik APP TV kijken?
  4. Wat kan ik allemaal bekijken op de Eleven Pro League zenders?
  5. Heb ik materiaal nodig om te kunnen kijken?

1. De eerste 30 dagen gratis: Geldig op alle nieuwe abonnementen van APP TV Light, Basic of Plus.
2. Prijs abonnement: Incl. BTW.
3. Restart & Replay is beschikbaar voor volgende zenders afhankelijk van je gekozen pakket.