Volg de Jupiler Pro League live op al je schermen

Je favoriete matchen van de Jupiler Pro League volgen? Dankzij APP TV kan dat live op al je schermen: via je laptop, smartphone, smart tv of tablet. Een APP TV abonnement heb je al vanaf €14,95 per maand en alles van het Belgisch voetbal is standaard inbegrepen. De eerste 30 dagen volg je alle wedstrijden trouwens volledig gratis! Begin je gratis proefperiode en start binnen enkele minuten met kijken.

Blijf altijd op de hoogte van de Jupiler Pro League

Blijf altijd op de hoogte van de Jupiler Pro League

Alle clubs starten weer met een propere lei. Gaat Club Brugge voor de vierde maal op rij de titel in de Jupiler Pro League vieren of steken voornaamste concurrenten Antwerp FC, KAA Gent of RSC Anderlecht daar een stokje voor? Gaat Union SG op zijn elan door van vorig seizoen of kennen de jongens van Karel Geraerts een terugval? Volg het nieuwe Jupiler Pro League seizoen live en exclusief op Eleven!

Volg alles van de Jupiler Pro League via ELEVEN

Alle voetbalmatchen van zowel de Jupiler Pro League als de play-offs 1 & 2, op het einde van het seizoen, worden live uitgezonden op de 3 ELEVEN-zenders. Via ELEVEN Pro League 2 en 3 volg je ook de wedstrijden van 1B.

Een match gemist? De wedstrijden en hoogtepunten worden opnieuw uitgezonden, zodat je nooit nog belangrijke momenten mist! Tussentijds blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het Belgisch voetbal dankzij de verschillende talkshows en documentaires: One on One, Eleven Insiders, The Bench en Eleven United.

Alles van TV in één APP

Een programma live of in Replay 3 kijken, Belgisch voetbal volgen of je favoriete films en series bingen, het kan allemaal met APP TV Basic van TV VLAANDEREN. Het enige dat je nodig hebt is de app en een internetverbinding.

Eerste 30 dagen gratis (1)

APP TV Basic

• € 14,95

per maand (2)

• Meer dan 55 zenders
  • Inclusief 6 Eleven zenders met topsport
  • Duizenden uren films en series streamen met Canal+ Series,
    STARZPLAY, BCC First en nog zoveel meer
  • Kijk tv op smart tv, laptop, tablet en smartphone
  • Altijd opzegbaar

1. Hoe werkt de 30 dagen gratis proefperiode?
  2. Hoe kan ik opzeggen?
  3. Op hoeveel schermen kan ik APP TV kijken?
  4. Wat kan ik allemaal bekijken op de Eleven Pro League zenders?
  5. Heb ik materiaal nodig om te kunnen kijken?

1. De eerste 30 dagen gratis: Geldig op alle nieuwe abonnementen van APP TV Light, Basic of Plus.
2. Prijs abonnement: Incl. BTW.
3. Restart & Replay is beschikbaar voor volgende zenders afhankelijk van je gekozen pakket.