Ontdek onze sportzenders

Of je nu fan bent van yoga, wielrennen de auto- of zeilsport, bij TV VLAANDEREN ontdek je de beste sportzenders voor het hele gezin. Kijk naar de meest ontspannende sportzenders zoals MyZen tv of ontdek de meer specifieke sportzenders zoals Auto Motor Channel of Nautical Channel. Bij TV VLAANDEREN vind je de beste sportentertainment en is er voor ieder wat wils.

Ontdek het aanbod

Sportzenders

Onze sportzenders

Nautical Channel HD

Nautical Channel HD
Nautical Channel is er voor de watersportfans en biedt 24/7 een frisse kijk op onder meer het zeilen, surfen, kajakken en nog veel meer.

MyZen TV

MyZen TV
Met een breed aanbod aan onder andere yoga-oefeningen, meditatietips en ontspannende muziek heb je met myZen TV een compleet wellness centre aan huis.

Auto Motor Sport Channel

Auto Motor Channel
Auto Motor Channel is een Duitstalige zender. Zoals de naam van de zender al doet vermoeden, richt de zender zich vooral op auto- en motorfans.

Fuel TV

Fuel TV
Op Fuel TV kan je een hele reeks aan sporten ontdekken. Geniet met heel het gezin van de verschillende series en sporten die deze zender te bieden heeft.

Bekijk alle zenders en abonnementen

ONTDEK ALLE INTERACTIEVE FUNCTIES

Heb je nood aan meer voor minder? Met een satelliet tv-abonnement krijg je toegang tot al onze interactieve functies zoals Restart & Replay, de tv-gids, toegang tot de TV VLAANDEREN app op al je schermen (Smart-TV, laptop, tablet en smartphone) waar en wanneer je maar wil!

Restart

Restart & Replay

Kijk met Restart van TV VLAANDEREN het programma vanaf het begin of kies voor Replay en herbekijk tot 7 dagen je programma's terug.

Meer weten

Replay

Tv-gids

Ontdek tot 114 zenders met satelliet-tv via de handige tv-gids in de TV VLAANDEREN app.

Naar de tv-gids

Live TV

Op al je schermen

Kijk live naar de televisie op onze website, je smartphone, tablet of laptop met de TV VLAANDEREN applicatie

Meer info

App Smart TV

App Smart TV

Onze app werkt ook als een virtuele decoder op je Smart TV zodat je kan genieten van alle satellietzenders en interactieve functies.

Meer info