Installeer onze Smart TV app

In samenwerking met verschillende fabrikanten hebben we een Smart TV applicatie ontwikkelt. De applicatie werkt zoals een virtuele decoder en geeft je alle mogelijke interactieve functionaliteiten die ook beschikbaar zijn in de app van TV VLAANDEREN. Hiervoor heb je een compatibele Smart TV nodig die verbonden is met het internet. Hieronder vind je een lijst met de beschikbare merken.

Merken Smart TV
Geen decoder nodig

Geen decoder nodig

Niet veel plaats thuis? Geen enkel proleem! Met de CI+ module kan je gemakkelijk en plaatsbesparend genieten van je favoriete tv-zenders.

Restart & Replay

Restart & Replay 1

Met Restart van TV VLAANDEREN bekijk je het programma vanaf het begin. Met Replay kan je tot 7 dagen een heleboel programma's herbekijken.

Pauzeer

Pauzeer

Pauzeer je tv-programma en bekijk het programma verder wanneer dit het best voor jou uitkomt.

Automatische updates

Automatische updates

De updates worden automatisch voltooid als je Smart TV verbonden is met het internet.

Tv-gids

Tv-gids

Ontdek tot 116 zenders met een satelliet tv-abonnement via de handige tv-gids in de TV VLAANDEREN app. Ontdek hieronder de tv-gids.

Opnemen op afstand

Opnemen op afstand

Programmeer een opname op afstand met je hd-ontvanger (MZ-102) via de app van TV VLAANDEREN.

Welke zenders kan ik kijken met mijn Smart TV?

IK HEB EEN TV VIA SATELLIET ABONNEMENT

IK HEB EEN TV VIA SATELLIET ABONNEMENT

Ontvang alle zenders via de app van TV VLAANDEREN en alle satelliet tv-zenders van je abonnement door je schotel en CI+ module te verbinden met je Smart TV.

Alle satelliet tv-abonnementen

IK HEB EEN TV VIA INTERNET ABONNEMENT

IK HEB EEN TV VIA INTERNET ABONNEMENT

Eenmaal verbonden met het internet en gekoppeld aan de TV VLAANDEREN app kan je genieten van alle zenders en interactieve functies van een APP TV abonnement.

Alle APP TV abonnementen

Lijst van alle compatibele smart tv’s

Vind hieronder de lijsten van alle Smart TV’s compatibel met de app van TV VLAANDEREN voor Smart TV. De app kan je downloaden in de App Store van je Smart TV. Wil je meer weten? Raadpleeg dan de handleiding van je Smart TV.

De modellen Sony en Philips moeten voorzien zijn van een Android systeem om toegang te krijgen tot de App store van je Smart TV.

Lijst van alle compatibele smart tv’s

Zo snel gaat het!


Volg deze 5 stappen en geniet ten volle van onze TV VLAANDEREN Smart TV app:

Stap 1

Je hebt een satelliet-tv abonnement: installeer je materiaal (schotel, CI+ module en LNB-kop) met behulp van de installatiehandleiding of bekijk de stap-voor-stap installatievideo. Je kan ook beroep doen op een van onze techniekers.
Je hebt een APP TV abonnement: verbind je Smart TV met het internet

Je hebt een satelliet-tv abonnement: zorg dat je Smart TV verbonden is met het internet. Zoek vervolgens de app van TV VLAANDEREN in de Apple App Store of Google Play Store. Installeer tot slot de app van TV VLAANDEREN op je smartphone.
Je hebt een APP TV abonnement: download de app van TV VLAANDEREN op je smartphone of tablet voor iOS of Android.
Open de app eenmaal deze is gedownload en registreer je met een nieuwe login en wachtwoord.

Stap 2

Stap 3

Start je Smart TV van het merk Samsung, LG, Sony, Panasonic of Vestel op. Ga naar de Application Store van je Smart TV en zoek de TV VLAANDEREN Smart TV app. Installeer vervolgens de app. Er zal een welkomstscherm verschijnen met vervolgens een QR-code.

Neem je smartphone en open de app van TV VLAANDEREN. Ga naar "Menu" en vervolgens naar "Instellingen". Zoek naar de functie "Koppel QR-code met je Smart TV" en hou je smartphone voor je Smart TV. De QR-code op je tv zal automatisch gescand worden. Dit kan enkele seconden in beslag nemen.

Stap 4

Stap 5

Je hebt een satelliet-tv abonnement: je hoeft enkel nog je abonnement te activeren in de app om de gratis internationale zenders via satelliet te ontvangen via een ci+ module van TV VLAANDEREN.
Druk op de onderste pijl op je afstandsbediening om het menu te openen en selecteer “Instellingen”, vervolgens “Installatie” en daarna “Detecteer CI+ module”. Hierna zal de app herstarten en is de installatie voltooid.
Je hebt een APP TV abonnement: de Smart TV app zal herstarten. Je kan nu ten volle genieten van alle zenders via de app van TV VLAANDEREN op je Smart TV van het merk Samsung, LG, Sony, Panasonic of Vestel op.

1. Restart & Replay: Alle zenders beschikbaar via Restart & Replay.
2. Prijs per maand: Incl. BTW, excl. éénmalige activatiekosten (Satelliet-tv: €49,95, Antenne TV: €29,95) en hardware. Er zijn geen activatiekosten voor een APP TV abonnement.