APP TV: Veelgestelde vragen op een rijtje
Terug naar de blog

APP TV: Veelgestelde vragen op een rijtje

29/04/2024 Goed om te weten

Tv kijken via internet (APP TV)  heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen. Logisch, want het heeft zo veel gemakken. Benieuwd naar de meest gestelde vragen over de APP TV- abonnementen van TV VLAANDEREN? We zetten ze voor jou op een rijtje.

Wat is APP TV?

APP TV is een tv-abonnement van TV VLAANDEREN waarmee je via internet naar tv kijkt. Dat wil dus zeggen dat je enkel een internetverbinding nodig hebt zoals wifi 4G/ 5G. Weg met de kabels, decoder en gedoe! 

De voordelen van APP TV?

  1. Aangezien je enkel een internetverbinding nodig hebt, kijk je waar en wanneer je dat wenst. Op een zonnig terras, in de tuin, op hotel in Europa, op de trein,... 
  2. Je kijkt op al je toestellen: smartphone, laptop, tablet of smart tv. 
  3. Via de handige APP heb je ook toegang tot de interactieve functies zoals Restart & Replay. Dat is nooit nog je favoriete programma’s missen! 

Wat zijn de verschillen tussen APP TV Light, Basic en Plus?

Bij TV VLAANDEREN hebben we drie APP TV abonnementen zodat we telkens een oplossing op maat kunnen bieden. 

De verschillen:

    • Light: Hierbij ontvang je 39 zenders voor slechts €9,95 per maand. 

  • Basic: Naast de 63 zenders inbegrepen zenders heb je ook toegang tot de Bibliotheek met de beste films en series. Basic heb je voor €14,95/ maand.

  • Plus: Het meest volledige aanbod. Je kijkt naar maar liefst 89 zenders en de ruime Bibliotheek met series en films voor €19,95 per maand.

Welk abonnement kies ik best? 

  • Light is ideaal wanneer jij enkel naar tv kijkt en verder geen nood hebt aan een Bibliotheek vol films en series of extra tv-zenders. Het aanbod zenders ontdek je hier. 
  • Wil je ook toegang tot het ruime aanbod sportzenders van ELEVEN, en zijn series en films helemaal je ding? Dan is Basic de oplossing.
  • Plus is de volledige ervaring. Hier zijn bijvoorbeeld ook de Franstalige zenders, BBC Entertainment, muziekzenders zoals iConcerts Stingray, reiszender Travel XP en Nat Geo Wild inbegrepen. 

Kan ik met APP TV de resolutie aanpassen? 

Ja dat kan. Als je via 3G/4G/5G kijkt, is het mogelijk om bij het icoontje van de instellingen (rechts onder) te kiezen voor ‘mobiel data verbruik’. 

Kan ik aparte profielen aanmaken voor mijn gezinsleden? 

Ja, je kan tot 5 profielen aanmaken met één account. Wist je trouwens dat je ook een kidsprofiel kan aanmaken? De kids krijgen dan hun eigen profiel met een andere homepagina vol leuke kijktips. Entertainment voor de allerkleinsten verzekerd! 

Via ‘ouderlijk toezicht’ kan je bovendien een minimumleeftijd instellen. Zo kan je bepaalde zenders voor hen blokkeren met een paswoord. 

Hoe werkt de 30 dagen gratis proefperiode? 

We begrijpen dat je een abonnement liefst eerst test om te ontdekken of dit wel de ideale oplossing biedt. Daarom kan je APP TV de eerste 30 dagen gratis testen. 

Je maakt een account aan en start daarna direct met je gratis proefperiode. Ben je tevreden? Dan wordt jouw abonnement verlengd. Liever niet verlengen? Dan zet je dit in enkele kliks stop. Zo simpel is dat. 

Start nu met kijken en jouw gratis 30 dagen proefperiode. Kies het abonnement dat het beste bij je past via deze link: https://www.tv-vlaanderen.be/tv-via-internet/

Heb je nog vragen over APP TV? 

Op deze pagina vind je een overzicht van al de mogelijke vragen. Uiteraard is onze klantendienst er ook voor jou als je problemen ondervindt of vragen hebt. 

Met APP TV gaan we samen voor jouw mooiste kijkervaring!