De beste kidsprogramma’s voor en na schooltijd
Terug naar de blog

De beste kidsprogramma’s voor en na schooltijd

22/09/2023 Goed om te weten Zo doe je dat

School is alweer een maandje bezig en zowel de kids als mama en papa zijn weer volledig gewend aan de dagdagelijkse routine. Na zo’n volledige dag op de schoolbanken zitten, verdienen de kids wel wat ontspanning, toch? Daarom verzamelden we de beste kidsprogramma’s voor en na schooltijd.Nog even wat entertainment voor de schoolbel gaat 

Sarah Knutselt op Ketnet 

Voor de leukste knutselwerkjes kijken de kids ‘s morgens om 7 uur naar Sarah Knutselt op Ketnet. Samen met haar vriendjes zorgt ze ervoor dat de kids heel wat knutselinspiratie opdoen, zodat ze al vol creativiteit aan hun schooldag beginnen. 

Cirkelhoek op Ketnet 

Ken je de animatiereeks Cirkelhoek al? Deze grappige reeks afleveringen neemt ons mee naar een klein eiland met slechts 9 huizen. De kids maken er kennis met Vanessa de Draak, die eigenaar is van de regenboogvuurtoren. 

Casper en Emma op Ketnet 

Casper en Emma, twee vijfjarigen, gaan voor het eerst naar de basisschool. En dat is natuurlijk wat spannend, maar ze hebben elkaars steun en nemen ook beiden hun liefste knuffel mee. Deze knuffels zijn wel wat bijzonder, want ze kunnen praten. Zo worden ze de beste vriendjes en beleven ze samen dolgekke avonturen. 

De Casagrandes uit onze Nickelodeon-Bibliotheek

De 11-jarige Ronnie Anne is een avontuurlijke en speelse meid die het stadsleven verkent. Dit doet ze samen met haar grote Mexicaanse- Amerikaanse familie. En met zo’n grote familie, valt er altijd wel iets te beleven. Tyler Perry’s Young Dylan uit de Nickelodeon-Bibliotheek

Wanneer Dylan door zijn oma naar familie wordt gestuurd om daar een tijdje te gaan wonen, brengt dat wel wat chaos met zich mee. Dylan heeft namelijk een heel andere manier van leven, en het rustige leven van het Wilsons-gezin wordt hierdoor helemaal verstoord. 

Kinderprogramma’s voor extra amusement na schooltijd

Dora The Explorer uit onze Nickelodeon-Bibliotheek

De allerkleinsten verdienen natuurlijk entertainment op maat, en dat is exact waar Dora voor kan zorgen. Deze vrolijke meid gaat samen met haar aapje Boots op ontdekkingsreis door de jungle van Zuid-Amerika. Tijdens haar reis ontdekt ze zoveel wondermooie planten en dieren, waar ze natuurlijk alles over wil weten. 

SpongeBob uit onze Nickelodeon-Bibliotheek

Als er iemand voor extra entertainment kan zorgen, dan zal het SpongeBob wel zijn. Deze vrolijke, gele zeespons leeft samen met zijn vrienden heel diep in de oceaan. Iedere aflevering beleeft hij weer een nieuw avontuur met Octo, Gerrit zijn huisslak en Patrick. 

Miraculous: Verhalen over Ladybug en Cat Noir op Disney Channel

Marinette en Adrien, twee tieners die een normaal leven leiden, beslissen om in te grijpen wanneer hun stad wordt bedreigd. Ze gaan daarom als superhelden Ladybug en Cat Noir door het leven, om Parijs van de ondergang te redden. 
Dankzij APP TV Basic of APP TV Plus kijk je altijd naar de beste programma’s. 

De voordelen van zo’n abonnement? 

  • Je hebt enkel een internetverbinding nodig en kijkt via de APP van TV VLAANDEREN  waar en wanneer jij dat wenst naar je favorieten. 
  • De volledige Bibliotheek films, series en tv-programma’s is inbegrepen (ja, dus ook de Nickelodeon-Bibliotheek voor de kids). 
  • Je kijkt de eerste 30 dagen gratis. Niet tevreden? Dan zet je het abonnement in enkele kliks stop. 

Maak je account aan en zo kunnen de kids direct voor of na schooltijd naar hun favoriete tv-programma’s kijken. Want na al die productieve schooltijd, verdienden ze toch wat entertainment?