Op vakantie in buiten-of binnenland? APP TV neem je overal mee
Terug naar de blog

Op vakantie in buiten-of binnenland? APP TV neem je overal mee

2/07/2024 Goed om te weten

De zomervakantie, hét moment waarop velen een vakantie plannen. Heb jij ook vakantie naar een zomerse bestemming in het vooruitzicht, of geniet jij van een heerlijke staycation in eigen land? APP TV en jouw favoriete programma’s neem jij overal met je mee. Ontdek de voordelen van onze APP TV abonnementen en Vakantie TV in deze blog. 

APP TV Light, Basic of Plus: wat kies je? 

Het gemakkelijke aan APP TV is dat je enkel een internetverbinding nodig hebt en dus ook buitenshuis naar je favoriete programma’s kijkt. Wanneer je voor APP TV kiest, heb je wel nog keuze uit 3 abonnementen. We lijsten de verschillen voor je op. 

APP TV Light: ideaal voor jou als je enkel tv-programma’s volgt. 

Voor maar € 9,95/maand ontvang je meer dan 35 zenders.

APP TV Basic: ben je daarnaast sport- en filmliefhebber? Dan is APP TV Basic ideaal. 

Voor € 14,95/maand, ontvang je meer dan 55 zenders, maar ook series en films via onze Bibliotheek. Bovendien krijg je toegang tot alles van ELEVEN Sports.

APP TV Plus: wil je keuze uit het meest ruime aanbod zenders en daarnaast ook toegang hebben tot de Bibliotheek en de sportzenders? Voor € 19,95/maand krijg je meer dan 75 zenders bovenop alle series van CANAL+, BBC First, National Geographic, MTV, Nickelodeon,…Een totaalaanbod voor dé ultieme tv-momenten. 

Nog een voordeel: je geniet van een gratis proefperiode van 30 dagen

Twijfel je nog of APP TV wel interessant is voor jou? Geniet van een gratis proefperiode van 30 dagen. Kies voor APP TV Basic of Plus als je ook graag toegang hebt tot de sportzenders en Bibliotheek boordevol entertainment. 

Dankzij deze periode heb je ruim de tijd om je abonnement uit te testen! Niet overtuigd na deze 30 dagen? Dan zet jij je abonnement in enkele kliks stop. 

En wat is Vakantie TV dan? 

Vertrek je bijvoorbeeld met de caravan of mobilhome op vakantie? Of plan je een vakantie in je buitenverblijf? Dan wil je uiteraard enkel betalen voor de periode dat je daar aanwezig bent. 

Goed nieuws, want dat kan! Met Vakantie TV neem jij 58 tv-zenders met je mee. Je geniet zo overal van je favoriete programma’s en dat in de beste beeld- en geluidskwaliteit. 

Minder kosten en het beste entertainment? Check!

TV VLAANDEREN wenst jou graag een fantastische vakantie toe!