Wintervakantie: tijd voor gezellige winterfilms
Terug naar de blog

Wintervakantie: tijd voor gezellige winterfilms! 

21/12/2022 Goed om te weten Films & Series

Heb jij vakantie tijdens de wintermaanden? Terwijl het buiten vaak ijskoud is, maken we het binnen gezellig met knusse winterfilms. Deze feel good movies toveren vast en zeker een grote glimlach op je gezicht, want tijdens de wintervakantie kunnen we allemaal wel wat extra warmte gebruiken! Gezellige winterfilms uit de TV VLAANDEREN Bibliotheek 

Anna Karenina 

De gelijknamige roman van Leo Tolstoy uit 1877 vormt de basis voor dit prachtig liefdesverhaal. Alhoewel Anna Karenina getrouwd is, wordt ze tijdens een reis verliefd op de knappe graaf Vronsky. Het doet haar twijfelen of ze eigenlijk wel gelukkig is in haar huwelijk. Volgt ze haar hart, of haar verstand? 

The Perfect Match

Als vrijgezel heeft Charlie nooit in de liefde geloofd. Zijn zus is therapeute en probeert hem samen met zijn vrienden te overtuigen dat de liefde wel zin heeft. Charlie wil vervolgens bewijzen dat hij niet vatbaar is voor de liefde, door één maand lang bij dezelfde vrouw te blijven. 

De verschillende Step Up films 

Step Up, dat is een combinatie van de beste dansscènes, muziek, liefde en vriendschap. Stuk voor stuk hartverwarmende films waarmee je die dansbeentjes samen los gooit. 

Tyler Perry's Good Deeds 

Wesley heeft een fantastisch leven. Hij is CEO van Deeds Corporation, heeft een fijne relatie en woont in een luxe appartement. En toch heeft hij het gevoel dat hij iets mist in zijn leven. Als hij de alleenstaande moeder Lindsey ontmoet die problemen heeft, schiet hij haar te hulp. Hij moet hiervoor wel zelf een aantal belangrijke keuzes maken in zijn leven. 

Austenland

Jane Hayes is een vrouw van in de dertig, en nog steeds vrijgezel. Want ze heeft één groot probleem: ze heeft een enorme obsessie voor Mr.Darcy uit de film Pride and Prejudice. Hij lijkt voor haar de perfecte man, en geen enkele andere man komt in de buurt van haar verwachtingen. Tot ze tijdens een reis iemand ontmoet, die wel heel perfect lijkt. Is het dan toch mogelijk om dé perfecte man te vinden? 

Little Women 

Geen film maar wel een hartverwarmende serie die de zusjes March volgt: 4 jonge meisjes die elk hun eigen weg zoeken op weg naar volwassenheid. Ze wonen nog samen onder één dak met moeder Marmee, terwijl hun vader aan het front zit. Een ontroerende dramaserie waarbij je ongetwijfeld een traantje moet wegpinken. 
Kijk al deze winterfilms via de Bibliotheek van TV VLAANDEREN

Via APP TV heb je toegang tot de ruime Bibliotheek films en series, waaronder al deze winterfilms. Goed voor duizenden uren kijkplezier! De eerste 30 dagen kijk je trouwens volledig gratis. Kies hier het abonnement dat het beste bij je past en start instant met kijken.