Seizoen 1

01
ADVENTURE - Yosemite Death Climb
Aflevering 1: Yosemite Death Climb

Alex Honnold gaat zijn gevaarlijkste uitdaging ooit aan: Yosemite's Triple Crown beklimmen zonder touw in minder dan 24 uur. De levensgevaarlijke route beslaat meer dan 2100 meter aan steile kliffen.

Lees meer
02
ADVENTURE - Siguniang
Aflevering 2: Siguniang

Ontdekkingsreiziger Ben Horton gaat samen met alpinist Liu Yong naar de berg Siguniang op de rand van het Tibetaanse plateau. Het duo beklimt een enorme bevroren waterval op 4000 meter hoogte.

Lees meer
03
ADVENTURE - The Kangaroo Mob
Aflevering 3: The Kangaroo Mob

Jack Randall gaat naar de Australische outback in de hoop te worden opgenomen in een roedel wilde kangoeroes. Onderweg pakt Jack slangen, springt achter hagedissen aan en verdedigt zich tegen dingo's.

Lees meer
04
ADVENTURE - Free Solo
Aflevering 4: Free Solo

Kijk mee naar het ingrijpende verhaal van solo-bergbeklimmer Alex Honnold. Hij bereidt zich voor op het onmogelijke missie. In deze bekroonde documentaire zien we hoe de ambitieuze klimmer traint.

Lees meer
05
ADVENTURE - Crossing The Ice
Aflevering 5: Crossing The Ice

Twee Australische avonturiers die nog nooit hebben geskied beginnen aan een riskante onderneming in de hoop het record te vestigen voor een reis van de kusten van Antarctica naar de Zuidpool en terug.

Lees meer
06
ADVENTURE - Hanzhong Underground
Aflevering 6: Hanzhong Underground

Ontdekkingsreiziger Ben Horton en bergbeklimmer Abond dalen 180 meter af in 's werelds grootste groep zinkgaten en krijgen te maken met vallend gesteente, ondergrondse rivieren en nauwe tunnels.

Lees meer
07
ADVENTURE - Chasing Giants
Aflevering 7: Chasing Giants

Jack Randall duikt in het Great Barrier Reef om te kijken hoe groene zeeschildpadden zich aanpassen aan de slechte staat van het rif. Onderweg komt hij roggen, verpleegsterhaaien en zeekoeien tegen.

Lees meer
09
ADVENTURE - Bob Ballard: An Explorer's Life
Aflevering 9: Bob Ballard: An Explorer's Life

De legendarische Robert Ballard, bekend van de ontdekking van het wrak van de Titanic, vertelt openhartig over zijn opmerkelijke leven als een van de beroemdste oceaanonderzoekers aller tijden.

Lees meer
10
ADVENTURE - Hainan
Aflevering 10: Hainan

Avonturier Ben Horton gaat met ontdekkingsreiziger Dou Dou naar het eiland Hainan. Ze leren een eeuwenoude vistechniek, ontdekken de cultuur van de Tanka's en verkennen bedreigde koraalriffen.

Lees meer
11
ADVENTURE - Wild Camel Chase
Aflevering 11: Wild Camel Chase

Wilde paarden en dromedarissen floreren al eeuwenlang in Centraal-Australië. Nu wacht de dieren een zekere dood als gevolg van droogte. Jack Randall werkt samen met dierenverzorgers om ze te redden.

Lees meer

Over de serie

Genres: Avontuur
Jaar: 2014
National Geographic
ADVENTURE

Beschrijving:

Van steile kliffen beklimmen tot overleven in gevaarlijke klimaten, we volgen 's werelds grootste avonturiers die zich tot het uiterste drijven om records te breken en het onmogelijke te bereiken.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905