Seizoen 1

01
Adventure - Kyrgyzstan
Aflevering 1: Kyrgyzstan

Dwayne trotseert de winter in Kirgistan, met temperaturen tot 40 onder nul, waar hij van de 5000 meter hoge toppen van de Tien Shan-bergketen moet afdalen om een nomadenkamp te bereiken.

Lees meer
02
Adventure - Gabon
Aflevering 2: Gabon

Dwayne begeeft zich in de dodelijke regenwouden van Gabon, waar hij te maken krijgt met watervallen, slangen en krokodillen, en dan nog door een grottenstelsel moet om het extractiepunt te bereiken.

Lees meer
03
Adventure - Oman
Aflevering 3: Oman

Dwayne begint aan een haast onmogelijke missie: de Omani-woestijn doorkruisen. Op zijn reis over een schijnbaar eindeloze zee van zandduinen moet een bedoeïenenstam hem helpen om te overleven.

Lees meer
04
Adventure - Riding the Avalanche
Aflevering 4: Riding the Avalanche

In 2016 was topsnowboarder Travis Rice met een filmploeg aan het snowboarden in het ruige Alaska toen hij werd overvallen door een lawine. Travis denkt terug aan de bijna fatale fout waardoor hij op o...

Lees meer
05
Adventure - Hunted in the Arctic
Aflevering 5: Hunted in the Arctic

Sarah McNair Landry, net als haar ouders een poolreiziger, deelt haar verhaal over hoe ze zich met haar broer Eric in het onbekende waagde toen ze in de winter de 3300 km van de Noordwestelijke Doorva...

Lees meer
06
Adventure - Deadly Waters
Aflevering 6: Deadly Waters

Kajaklegendes Ben Stookesberry en Chris Korbuic zijn samen goed voor honderden eerste afdalingen in de gevaarlijkste stroomversnellingen ter wereld. Maar één rivier heeft een stempel op hen gedrukt.

Lees meer
07
Adventure - Fight or Die
Aflevering 7: Fight or Die

In 2013 was elite kajakker Gerd Serrasolses op een missie in Chiapas, Mexico, toen hij bijna verdronk in een draaikolk. Nadat hij drieënhalve minuut onder water had gelegen, hebben z'n teamgenoten hem...

Lees meer
08
Adventure - Free Solo
Aflevering 8: Free Solo

Hoewel iedereen hem probeert te stoppen, bereidt Alex Honnold zich mentaal en fysiek voor een levensgevaarlijk avontuur: hij wil de 975 meter hoge El Capitan zonder uitrusting beklimmen.

Lees meer
09
Adventure - The Adventure: Morocco
Aflevering 9: The Adventure: Morocco

Voormalig supermodel Jodie Kidd en motorsportlegende Christophe Barriere-Varju nemen samen de ultieme motoruitdaging aan: ze volgen de ruige route van de oorspronkelijke Dakar Rally.

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Adventure

Beschrijving:

Van steile kliffen beklimmen tot overleven in gevaarlijke klimaten, we volgen 's werelds grootste avonturiers die zich tot het uiterste drijven om records te breken en het onmogelijke te bereiken.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905