Aflevering 7: Africa's Deadliest: Young Blood

Beschrijving van de aflevering:

Op het wrede strijdtoneel van de Kalahari moeten roofdieren en prooidieren al bij hun eerste hap lucht vechten om te overleven. Om de volwassenheid te bereiken, leren ze hun sluwe tactieken te perfectioneren om de vele vijanden te slim af te zijn. Alle ouders moeten de essentiële overlevingslessen doorgeven, van de keizerlijke leeuw tot de ongrijpbare luipaard en de trouwe wilde hond. Maar ze moeten het meteen goed doen want in dit hardvochtige landschap land kan elke dag je laatste zijn.

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Africa

Beschrijving:

In Afrika krijgen de grote vijf alle aandacht, maar er zijn nog veel meer prachtige dieren te vinden op het continent. We besteden aandacht aan het hele Afrikaanse dierenrijk.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905