Seizoen 1

01
Aliens - Invasion Earth 1, 1
Aflevering 1: Invasion Earth 1, 1

Vreemde lichten in de lucht worden gelinkt met gruwelijke doden op de grond. F16's lijken achter een UFO aan te zitten, en een jonge Australische piloot ziet een vreemd vliegtuig en verdwijnt.

Lees meer
02
Aliens - Invasion Earth 1, 2
Aflevering 2: Invasion Earth 1, 2

Hoe zit het met de mysterieuze details achter de vurige crash in Kecksburg, Pennsylvania? Er is een vreemd licht te zien in Europa en in Vietnam is er tijdens de oorlog sprake van een UFO-mysterie.

Lees meer
03
Aliens - Invasion Earth 1, 3
Aflevering 3: Invasion Earth 1, 3

We onderzoeken de zaak van een dorpje in de Amazone dat geterroriseerd zou zijn door een ufo, een vreemde botsing in Australië en een politiehelikopter die een ufo ontmoet.

Lees meer
04
Aliens - Invasion Earth 1, 4
Aflevering 4: Invasion Earth 1, 4

Een aantal Texanen beweert dat hun symptomen zijn veroorzaakt door een vreemd, vurig object in de lucht. Als een grote groep mensen iets raars ziet in Arizona, heeft men het al snel over een doofpot.

Lees meer
05
Aliens - Invasion Earth 1, 5
Aflevering 5: Invasion Earth 1, 5

Een vrachtvliegtuig van Japanese Airlines lijkt op grote hoogte te zijn gevolgd door UFO's. We reizen ook naar Melbourne en noord-Peru om mogelijke UFO-meldingen te onderzoeken.

Lees meer
06
Aliens - Invasion Earth 1, 6
Aflevering 6: Invasion Earth 1, 6

We bekijken de eerste jaren van UFO-meldingen en de angst rond de melding van UFO's in Washington in 1952. Wellicht zijn deze rationeel en wetenschappelijk te verklaren, maar misschien ook niet.

Lees meer
07
Aliens - Invasion Earth 1, 7
Aflevering 7: Invasion Earth 1, 7

In Nieuw-Zeeland worden lichten gefilmd. In Vietnam zien Amerikaanse parachutisten een fel licht, dat de Vietcong doet vluchten.

Lees meer
08
Aliens - Invasion Earth 1, 8
Aflevering 8: Invasion Earth 1, 8

Canadese dorpsbewoners zien lichten in zee vallen. In Nieuw-Zeeland trekt een vreemd object overdag over het land.

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Aliens

Beschrijving:

Het zou kunnen dat we nauwlettend in de gaten worden gehouden door ruimtewezens. We gaan op zoek naar intelligent leven door middel van getuigenverklaringen van ontvoeringen en UFO-waarnemingen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905