Seizoen 16

01
American Pickers - Pick Your Battle
Aflevering 1: Pick Your Battle

Mike en Danielle doorzoeken een over de top tiki-rockabilly-huis, terwijl Frank en Robbie hun zinnen zetten op een enorme verzameling, verborgen in de versterkte bunkers van een oude legerbasis.

Lees meer
02
American Pickers - The Great Pick Off
Aflevering 2: The Great Pick Off

De geweldige zoektocht gaat door, terwijl Mike en Danielle hun teaminspanningen voortzetten om Frank en Robbie aan te pakken voor hun ultieme picker-opschepperij.

Lees meer
03
American Pickers - Pickers' Dozen
Aflevering 3: Pickers' Dozen

Een eeuwenoude Italiaanse kruidenierswinkel heeft een vrachtwagen uit het begin van de 20e eeuw en een geheime kelder die Mike's naam roept.

Lees meer
04
American Pickers - Presidential Picks
Aflevering 4: Presidential Picks

De pickers doen een Presidential Trail, terwijl Mike en Danielle op weg naar Pennsylvania zijn en Frank en Robbie een rondreis door Noord-Dakota maken.

Lees meer
05
American Pickers - Pick Like A Honey Badger
Aflevering 5: Pick Like A Honey Badger

Mike en Frank staan te popelen om te zien wat zich in een schuur bevindt, die al een kwart eeuw verboden terrein is. Terwijl Mike er volledig voor gaat, slaat bundelmeester Frank opnieuw toe.

Lees meer
06
American Pickers - Rock 'n' Roll Heaven
Aflevering 6: Rock 'n' Roll Heaven

Het is allemaal rock-'n-roll wanneer de mannen het nauwkeurige behoud van de originele toerbus van Aerosmith aanpakken, terwijl een door sterren getroffen Frank een van zijn tieneridolen vindt.

Lees meer
07
American Pickers - Raiders of the Lost Pick
Aflevering 7: Raiders of the Lost Pick

Mike en Danielle kruipen in een Pittsburgh-tijdcapsule, terwijl Frank en Robbie op een van de oudste boerderijen van Michigan spullen van zes generaties doorploegen.

Lees meer
08
American Pickers - Pick This Way
Aflevering 8: Pick This Way

De legendarische toerbus van Aerosmith krijgt net op tijd een revisie voor een bezoek van een rock-'n-roll-royalty.

Lees meer
09
American Pickers - Michigan Madman
Aflevering 9: Michigan Madman

Buiten Detroit bezoeken de mannen Clyde, waar ze tegen twee van de snelste motorfietsen die ooit zijn gebouwd aanlopen. Clyde was een fan van de 'Michigan Madman', de legendarische moto-pionier E.J. P...

Lees meer
10
American Pickers - The Mysterious Madame X
Aflevering 10: The Mysterious Madame X

Mike en Mefford-de-monteur zijn op jacht naar Madame X, een legendarische unieke Cadillac uit 1929. Het vintage meesterwerk zou in een garage in Michigan staan, vol met Packards van museumkwaliteit.

Lees meer
11
American Pickers - Space Invaders Smackdown
Aflevering 11: Space Invaders Smackdown

Voor Mike en Frank gaat er een licht op wanneer ze een magazijn in Detroit vol vintage zoeklichten bekijken. Daarna riskeert Frank alles met een hoge inzet op Space Invaders. Dan gaan de mannen in Ind...

Lees meer
12
American Pickers - Frank Meet Brank
Aflevering 12: Frank Meet Brank

In Kentucky bezoeken de mannen een adembenemende verzameling oldtimers. Onderhandelaar Howard racet en handelt al tientallen jaren en hoewel hij op een koopje jaagt, is hij in hart en nieren een echte...

Lees meer
13
American Pickers - Van-Tastic
Aflevering 13: Van-Tastic

Op een terrein in Arkansas, bezaaid met oude auto's, ontdekken de mannen een schat aan Volkswagen-bussen. Omdat de collectie ernstig door vandalen wordt bedreigd, is Mike vastbesloten alle drie te red...

Lees meer
14
American Pickers - Corvette King
Aflevering 14: Corvette King

Met meer projecten dan hij aankan, is een emotionele verzamelaar in Arkansas bereid zijn enorme verzameling auto's en objecten uit te dunnen, maar het is de kunst om de spullen te vinden die hij wil v...

Lees meer
15
American Pickers - Alabama Rolls
Aflevering 15: Alabama Rolls

Na een leven lang verzamelen en restaureren, opent een stel uit Alabama de deuren naar hun hangar van 28.000 vierkante meter vol hoog octaan-auto's die van de schroothoop zijn gered.

Lees meer
17
American Pickers - Georgia On My Mind
Aflevering 17: Georgia On My Mind

Mike en Frank gaan helemaal naar Georgia, in de hoop een superzeldzame roadster te vinden en deze weer op de weg te krijgen.

Lees meer
18
American Pickers - Double Delorean Delight
Aflevering 18: Double Delorean Delight

Op een vervallen landgoed in New Jersey gaan Mike en Danielle joyriden in een DeLorean uit de film Back to the Future.

Lees meer
19
American Pickers - Freaky Florida
Aflevering 19: Freaky Florida

In een maf stadje in Florida, vol carnavalgeschiedenis, gokt Mike groots op een hoeveelheid waardevolle circusspandoeken.

Lees meer
20
American Pickers - California Picking
Aflevering 20: California Picking

In de bergen van Zuid-Californië beginnen de mannen hun zoektocht in een oude treinwagon en vertrekken ze met een overvloed aan coole vintageborden.

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
Jaar: 2018
American Pickers

Beschrijving:

In kleine steden en langs de binnenwegen van Amerika wachten schatten om ontdekt te worden. Er zijn speciale experts voor nodig, zoals Mike Wolfe en Frank Fritz, om deze verloren voorwerpen te vinden en hopelijk roest in rijkdom te veranderen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905