Aflevering 6: Aflevering 6

Beschrijving van de aflevering:

Alex Pollack kruipt in de huid van een undercoverrechercheur om de slim vermomde dealergemeenschap van drugsbaron Ramirov op te rollen. De Duitse politieagent in Amsterdam wordt ingehuurd door rederij Heesters, die grote hoeveelheden cocaïne meesmokkelt met zijn visleveringen. Pollack en inspecteur de Groot beramen een plan om de hele bende op te blazen wanneer ze een drugslading van miljoenen dollars overhandigen. Wanneer de gangsters echter het dode lichaam van een Indonesische zeeman tussen de bevroren vis ontdekken, veranderen ze hun plan op het laatste moment en laten de overval op niets uitlopen. Door te falen realiseren Pollack en de Groot zich dat er veel meer op het spel staat dan drugs. Eén getuige, de onderzeeboot Joyo, heeft een video van een mobiele telefoon waarop de moord op een SNF-inspecteur op volle zee te zien is. Naast de onderzoekers is ook een activistische groep geïnteresseerd in Joyo's voorkennis. Met hun inzet brengen Ocean Leaks-baas Dick en zijn collega Elise ook zichzelf in gevaar, want Heesters en Ramirov hebben geen scrupules. Nu moet Pollack niet alleen de zaak oplossen, maar ook de activisten beschermen.

Show more Show less

Actors in episode:

Hannes Jaenicke, Fedja Van Huet, Alice Dwyer

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06

Over de serie

Genres: Crime Drama Thriller
Amsterdam Undercover

Beschrijving:

Wanneer de zaak van een Duitse undercoveragent hem naar Amsterdam leidt, komt hij al snel terecht in een onderzoek naar de hoogste regionen van de georganiseerde misdaad, de politiek en het grootkapitaal.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905