Aflevering 2: Mt. Wilson Ranch

Beschrijving van de aflevering:

Andy en Paul reizen naar Nevada en doen onderzoek naar Mt. Wilson, een landgoed dat eens eigendom was van Robert Bigelow en waarvan wordt vermoed dat het mysterieuze tunnels heeft die leiden naar een begraven UFO.

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Documentaire
Beyond Skinwalker Ranch

Beschrijving:

Skinwalker Ranch is nu het middelpunt van onderzoeken naar UAP (Unidentified Anomalous Phenomena) en paranormale verschijnselen. Sinds 2020 werken Dr. Travis Taylor en zijn onderzoeksteam onafgebroken om zoveel mogelijk gegevens te verzamelen, analyseren en decoderen. Hun experimenten hebben verbluffende resultaten opgeleverd, maar niet genoeg om het geheim van de ranch volledig te ontrafelen. Daarom hebben ze besloten om hun zoektocht naar antwoorden uit te breiden. Om een breder perspectief te krijgen en grotere datasets op te bouwen, gaat het Skinwalker-team bewijs zoeken van soortgelijke fenomenen die op gelijkaardige locaties over de hele wereld zijn gevonden. Ze zijn niet langer tevreden met wachten tot ze doelwit worden... het is tijd om verder te gaan dan SKINWALKER.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905