Seizoen 1

01
Border Protection - Boat Party Bust
Aflevering 1: Boat Party Bust

De kustwacht zoekt drugs op een feestje op een boot, het reddingsteam voert een gevaarlijke reddingsoperatie uit en een marineschip probeert een boot vol drugs tegen te houden.

Lees meer
02
Border Protection - Anti-Drug Operation
Aflevering 2: Anti-Drug Operation

De reddingshelikopter is op zoek naar een vermist meisje op Bonaire. Ondertussen probeert de marine een boot vol drugs tegen te houden en redt de kustwacht iemand op een zinkende jetski.

Lees meer
03
Border Protection - Oil Tanker Castaways
Aflevering 3: Oil Tanker Castaways

Kijk mee met de Kustwacht van Curaçao, Aruba & Sint Maarten. In deze aflevering krijgt de crew van het DASH-8 vliegtuig te maken met een uitdagende reddingsoperatie van 14 drenkelingen van een gezonke...

Lees meer
04
Border Protection - No Laughing Matter
Aflevering 4: No Laughing Matter

De bemanning van een Metal Shark onderzoekt een tip over lachgas op een feestboot, het helikopterteam doorzoekt een bootje op menselijke resten en een kustwachtschip achtervolgt een drugsboot.

Lees meer
05
Border Protection - Traffic
Aflevering 5: Traffic

Agenten gebruiken helikopters en rivierboten om drugssmokkelaars te achtervolgen. Ondertussen valt de politie een drugspand binnen waarin twee miljoen dollar aan marihuana is opgeslagen.

Lees meer
06
Border Protection - War Games
Aflevering 6: War Games

We nemen de intrigerende wereld van Amerikaanse wetshandhavers onder de loep en bespreken de sluwe manieren waarop listige drugssmokkelaars worden bespioneerd en tegengehouden.

Lees meer
07
Border Protection - Contraband Corridor
Aflevering 7: Contraband Corridor

De komende 48 uur proberen Air Interdiction-agenten met gevaar voor eigen leven een vermoedelijke smokkelaar aan te houden. CBP-agent Marissa González ontdekt een verborgen voorraad drugs.

Lees meer
08
Border Protection - Hidden Tunnel
Aflevering 8: Hidden Tunnel

Drugssmokkelaars proberen constant nieuwe en nog sluwere methodes uit om onopgemerkt te blijven. Ze hebben zelfs een tunnel onder de grens door gegraven.

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Border Protection

Beschrijving:

We volgen dappere agenten die ontzettend hard werken om te voorkomen dat criminelen mensen, drugs en andere illegale goederen Amerika in smokkelen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905