Seizoen 1

01
CHANGEMAKERS - Women of Impact: Changing The World
Aflevering 1: Women of Impact: Changing The World

We ontmoeten de onverschrokken vrouwen die tussen primaten in de jungle leven om te vechten voor de aarde en de wereld en de toekomst vormgeven voor de komende generaties.

Lees meer
02
CHANGEMAKERS - Expedition Amelia
Aflevering 2: Expedition Amelia

National Geographics Bob Ballard onderneemt een ambitieuze missie om een van de intrigerendste mysteries ooit op te lossen: de plek waar Amelia Earhart neerstortte.

Lees meer
03
CHANGEMAKERS - He Named Me Malala
Aflevering 3: He Named Me Malala

We krijgen een kijkje in het leven van Nobelprijswinnaar Malala Yousafzai. Ze werd neergeschoten door de Taliban omdat ze naar school ging, maar zet zich er nu voor in dat meisjes naar school kunnen.

Lees meer
04
CHANGEMAKERS - Jane Goodall: The Hope
Aflevering 4: Jane Goodall: The Hope

Een persoonlijk portret van dr. Jane Goodall. Ze reist ruim 300 dagen per jaar om de boodschap te verspreiden dat elk individu het in zich heeft om verandering teweeg te brengen.

Lees meer
05
CHANGEMAKERS - Gender Revolution: A Journey with Katie Couric
Aflevering 5: Gender Revolution: A Journey with Katie Couric

Katie Couric reist door Amerika om de snel veranderde wereld van de genderidentiteit te verkennen. Ze onthult de talloze verhalen van experts tot gewone mensen over hun strijd tegen onwetendheid en d...

Lees meer
06
CHANGEMAKERS - The Cave
Aflevering 6: The Cave

Terwijl Syrië wordt verwoest door de oorlog, probeert een dertigjarige kinderarts samen met haar team levens te redden op een geheime locatie.

Lees meer
07
CHANGEMAKERS - Viking Warrior Women
Aflevering 7: Viking Warrior Women

Hoewel altijd werd aangenomen dat alle Viking-krijgers mannen waren, vindt wetenschapster Ella Al-Shamahi bewijst dat ook vrouwen ruim 1000 jaar geleden meevochten.

Lees meer
08
CHANGEMAKERS - Brie Larson In The Pearl Islands
Aflevering 8: Brie Larson In The Pearl Islands

Captain Marvel zelve, Brie Larson, vergezelt Bear op een avontuur door de jungle op een afgelegen eiland in de Golf van Panama. Hun wilde tocht begint met een sprong uit helikopter in zee.

Lees meer
09
CHANGEMAKERS - Cara Delevingne In Sardinia Mountains
Aflevering 9: Cara Delevingne In Sardinia Mountains

Actrice en supermodel Cara Delevingne realiseert een lang gekoesterde droom om met Bear Grylls op avontuur te gaan en de bergen van Sardinië in te trekken.

Lees meer
10
CHANGEMAKERS - Secrets of The Zoo: Women of The Wilds
Aflevering 10: Secrets of The Zoo: Women of The Wilds

We kijken achter de schermen van de hectische Columbus Zoo en zien hoe Suzi cheetahweesjes opvoedt, dr. Katie helpt bij de diagnose van een stinkdier en dr. Priya een riskant onderzoek bij een zebraha...

Lees meer
11
CHANGEMAKERS - Betty White Goes Wild
Aflevering 11: Betty White Goes Wild

Betty White heeft een missie: zorgen dat wij net zo dol worden op katachtigen als zij.

Lees meer

Over de serie

Genres: Mensen
Jaar: 2019
National Geographic
CHANGEMAKERS

Beschrijving:

We maken kennis met de vrouwen die moedig door glazen plafonds breken. Ontdekkingsreizigers, wetenschappers, verslaggevers, professors, activisten en meer. Dit zijn de onverschrokken vrouwen die de wereld veranderen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905