Aflevering 2: China's Pompeii

Beschrijving van de aflevering:

Dr Allan Maca en zijn team gaan op onderzoek uit naar een oude Chinese megastad die duizenden jaren geleden op mysterieuze wijze verdween. Men denkt dat het ooit de grootste stad op aarde was. De mensen in dit oude gebied maakten Maya-achtige beeldhouwwerken en offerden mensen op een ongekende schaal. De ontdekking van deze verloren beschaving verandert alles wat bekend is over de oorsprong van China, waardoor dr Allan en zijn team eindelijk de mysteries proberen op te lossen.

Over de serie

Genres: Geschiedenis
Jaar: 2019
National Geographic
CHINA

Beschrijving:

Van de ultramoderne skylines tot de oude vindplaatsen en verbluffende natuurlandschappen, we trekken het gordijn weg van de vele mysteries rondom China en onthullen de oude en moderne wonderen zoals nooit eerder gezien.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905