Seizoen 1

01
Crime - Suitcase Saturation
Aflevering 1: Suitcase Saturation

De politie en beveiligingsmedewerkers op de luchthaven Jorge Chavez in Peru pakken een man op die drugs smokkelt voor eigen gebruik. Later wordt een moeder opgepakt met drugs in haar koffer.

Lees meer
02
Crime - Undercover Operation
Aflevering 2: Undercover Operation

Agenten nemen twee vrouwen apart van wie vermoed wordt dat ze verdachte objecten op hun lichamen dragen. De douane ondervraagt drie buitenlanders die het land in willen gaan.

Lees meer
03
Crime - Triple Trafficker Takedown
Aflevering 3: Triple Trafficker Takedown

Als agenten twee passagiers vastzetten die drugs bij zich hebben, wordt na nader onderzoek een breder netwerk van illegale activiteiten blootgelegd. Een verdachte groep springt in het oog.

Lees meer
04
Crime - Boatloads of Coke
Aflevering 4: Boatloads of Coke

In Californië wordt een grote hoeveelheid meth aangetroffen in een SUV. In Atlanta wordt meer dan 100.

Lees meer
05
Crime - Hot Drugs
Aflevering 5: Hot Drugs

In Philadelphia wordt een grote lading illegale geneesmiddelen onderschept. Agenten in El Paso houden een aantal nerveuze chauffeurs aan en nemen een grote hoeveelheid cocaïne in beslag.

Lees meer
06
Crime - Bananas and Blow
Aflevering 6: Bananas and Blow

Twee containers met bananen bevatten 192 kilo cocaïne. De CBP vindt 40 kilo marihuana onder een motorkap.

Lees meer
07
Crime - Double Crossed In The Desert
Aflevering 7: Double Crossed In The Desert

Als journalist Phil Cox in Soedan in een hinderlaag valt en ontvoerd wordt, weet hij dat zijn dagen geteld zijn. Hij probeert wanhopig om zijn producent en echtgenote een boodschap te geven.

Lees meer
08
Crime - Mexican Border Bust
Aflevering 8: Mexican Border Bust

Als Steve Peterson betrapt wordt met marihuana tijdens zijn reis van Mexico naar de VS, staat hem een jarenlange straf in La Mesa te wachten. Steve besluit om een ontsnappingspoging te wagen.

Lees meer
09
Crime - Bad Bromance
Aflevering 9: Bad Bromance

Als voormalige marinier Lemar Burton betrapt wordt met cocaïne, wordt hij naar een van de strengste gevangenissen van Colombia gestuurd. Hij krijgt hulp uit een onverwachte hoek.

Lees meer
10
Crime - Friends with Secrets
Aflevering 10: Friends with Secrets

De beveiligers op de grootste luchthaven van Peru werken keihard om illegale activiteiten tegen te houden. Vandaag worden twee passagiers met cocaïne gepakt.

Lees meer
11
Crime - Caught On Camera
Aflevering 11: Caught On Camera

Agenten op de drukke luchthaven van Peru hebben een vrouw betrapt met cocaïne. Ze vermoeden dat ze niet alleen is.

Lees meer
12
Crime - Strange Brew
Aflevering 12: Strange Brew

Agenten houden een vrouw en haar 5-jarige kind staande. Als ze drugs bij zich heeft, wat moeten ze dan met het kind? Agenten ontdekken een creatieve manier van cocaïne verstoppen.

Lees meer
13
Crime - Car Jackers
Aflevering 13: Car Jackers

Hypermoderne autobeveiliging noopt moderne autodieven steeds ingenieuzer te werk te gaan. Omdat het vaak meer oplevert dan drugs verkopen, werken bendes nu samen om auto's te stelen.

Lees meer
14
Crime - The Organ Trade
Aflevering 14: The Organ Trade

Op zwarte markten wereldwijd is er veel vraag naar levers. Dit is een nieuwe inkomstenbron voor handelaars en corrupte dokters.

Lees meer
15
Crime - The Money Laundry
Aflevering 15: The Money Laundry

In kleine plaatsen vind je overal ondergrondse drugspanden waar miljarden dollars omgezet worden in peso’s. We laten zien hoe het gaat in de duistere wereld van de Amerikaanse drugspanden.

Lees meer
16
Crime - Carry-On Cocaine
Aflevering 16: Carry-On Cocaine

Agenten op Internationale Luchthaven El Dorado verijdelen de smokkelpoging van een man die capsules cocaïne in zijn maag heeft. Ze doen hun best zijn leven te redden.

Lees meer
17
Crime - Cocaine Capsules
Aflevering 17: Cocaine Capsules

Agenten op Internationale Luchthaven El Dorado arresteren een man met vijf kilo cocaïne in zijn koffer. De passagier beweert dat zijn schoonzoon verantwoordelijk is.

Lees meer
18
Crime - False Bottom
Aflevering 18: False Bottom

Agenten op Internationale Luchthaven El Dorado houden een stel staande als drugshonden iets ruiken in hun koffer. Na een inspectie blijkt dat een paar hakken een geheim meedragen.

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Crime

Beschrijving:

Het werk van de politie is nooit klaar. Kijk mee naar de criminele onderwereld en hoe zijhun uiterste best doen om de autoriteiten te slim af te zijn.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905