Seizoen 1

01
DEEP-SEA EXPLORATION - Drain Alcatraz
Aflevering 1: Drain Alcatraz

Met de modernste visuele effecten laten we het water rondom het eiland Alcatraz weglopen. Door de stop eruit te trekken, zien we waarom het onmogelijk was om uit de beruchte gevangenis te ontsnappen.

Lees meer
02
DEEP-SEA EXPLORATION - Drain The Bermuda Triangle
Aflevering 2: Drain The Bermuda Triangle

Schepen en vliegtuigen verdwenen in dit stukje van de Atlantische Oceaan. Duik onder het oppervlak van de mythische Bermudadriehoek en kom meer te weten over de duistere reputatie van dit gebied.

Lees meer
04
DEEP-SEA EXPLORATION - Drain The Sunken Pirate City
Aflevering 4: Drain The Sunken Pirate City

Archeoloog Jon Henderson gebruikt technisch geavanceerde apparatuur om de gezonken stad Port Royal te verkennen. Er duiken nieuwe beelden op van de beruchte stad en zijn verwoestende einde.

Lees meer
05
DEEP-SEA EXPLORATION - Dark Secrets of The Lusitania
Aflevering 5: Dark Secrets of The Lusitania

Op 7 mei 1915 trof een Duitse torpedo een passagierschip, de RMS Lusitania. Ga mee onder water om het wrak van dit schip binnen te gaan en deze oude oorlogsmisdaad tot op de bodem uit te zoeken.

Lees meer
06
DEEP-SEA EXPLORATION - Sunken Cities
Aflevering 6: Sunken Cities

Verloren beschavingen en mysterieuze gezonken steden zijn verdwenen onder de golven. Door baanbrekende nieuwe technieken leggen wetenschappers delen van deze plekken voor het eerst bloot.

Lees meer
07
DEEP-SEA EXPLORATION - Treasures of The Deep
Aflevering 7: Treasures of The Deep

Eeuwenlang hebben vloten met zilver, goud en edelstenen de wereld rond gevaren. Met behulp van nieuwe technieken kunnen de talloze schatten en wrakken die op de zeebodem liggen worden onderzocht.

Lees meer
08
DEEP-SEA EXPLORATION - Sunken War Ships
Aflevering 8: Sunken War Ships

Op de bodem van de zee is een oorlogsschepenkerkhof te vinden met talloze schepen uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog met krachtige wapens aan boord. Deze schepen herbergen allerlei geheimen.

Lees meer
09
DEEP-SEA EXPLORATION - Stormy Seas
Aflevering 9: Stormy Seas

Schepen en zeevaarders worden al eeuwen bedreigd door extreem weer. Torenhoge watermuren, sterke wind en kolkende zeeën kunnen elk schip overvallen. Drain the Oceans onthult de geheimen.

Lees meer
10
DEEP-SEA EXPLORATION - Sabotage On The High Seas
Aflevering 10: Sabotage On The High Seas

In oorlog op zee zijn saboteurs een stille en onzichtbare vijand. Sabotageactiviteiten vormen een zeer effectief wapen in elk arsenaal. Met onderwaterscantechnieken wordt sabotage op zee blootgelegd.

Lees meer
11
DEEP-SEA EXPLORATION - America's Sunken Shores
Aflevering 11: America's Sunken Shores

Oorlog... het weer... en menselijke fouten waren de oorzaak van de ergste scheepsrampen in de Amerikaanse geschiedenis. Stel dat we door de oceanen droog te leggen deze geheimen konden ontrafelen.

Lees meer
12
DEEP-SEA EXPLORATION - Deep Water Disasters
Aflevering 12: Deep Water Disasters

Onder de oceaan ligt een tektonisch monster. De zeebodem is een tsunamimachine.

Lees meer
13
DEEP-SEA EXPLORATION - Undersea Empires
Aflevering 13: Undersea Empires

Verborgen onder water liggen onderzeese rijken en de relikwieën van hun bloederige oorlogen. Door middel van de modernste technieken zullen we voor het eerst verdwenen rijken laten zien.

Lees meer

Over de serie

Genres: Science
Jaar: 2017
National Geographic
DEEP-SEA EXPLORATION

Beschrijving:

Een ontelbare hoeveelheid schepen en vliegtuigen zijn gestrand op de bodem van de zee. In het diepst van de zee gaan we op zoek naar wrakken en onthullen we het geheim van de Bermudadriehoek.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905