Seizoen 1

01
Deep-sea Exploration - Drain Alcatraz
Aflevering 1: Drain Alcatraz

Met de modernste visuele effecten laten we het water rondom het eiland Alcatraz weglopen. Door de stop eruit te trekken, zien we waarom het onmogelijk was om uit de beruchte gevangenis te ontsnappen.

Lees meer
04
Deep-sea Exploration - Drain The Sunken Pirate City
Aflevering 4: Drain The Sunken Pirate City

De ruïnes van Port Royal liggen al eeuwen verbogen op de bodem van de zee. We laten het zeewater weglopen om te onthullen wat er nog over is van de ooit grootste piratenstad aller tijden.

Lees meer
15
Deep-sea Exploration - Atlantis Rising
Aflevering 15: Atlantis Rising

Filmmakers James Cameron en Simcha Jacobovici gaan met archeologen, wetenschappers, historici en duikers naar de Middellandse Zee om het mysterie van de legendarische stad Atlantis te ontrafelen.

Lees meer
16
Deep-sea Exploration - Drain the Ocean: Deep Sea Mysteries
Aflevering 16: Drain the Ocean: Deep Sea Mysteries

We laten het zeewater weglopen om de waarheid te ontdekken achter de meest mysterieuze scheeprampen. Verborgen onder kilometers water en lang geleden al begraven in de zeebodem.

Lees meer
18
Deep-sea Exploration - Drain The Ocean: Ghost Ships of The Atlantic
Aflevering 18: Drain The Ocean: Ghost Ships of The Atlantic

We laten het zeewater weglopen en onderzoeken waarom er zo veel mysterieuze wrakken op de bodem van de Atlantische Oceaan liggen. We volgen een team deskundigen die de donkerste en diepste uithoeken v...

Lees meer
21
Deep-sea Exploration - Drain The Oceans: Without A Trace
Aflevering 21: Drain The Oceans: Without A Trace

December 1945, een squadron vliegtuigen van de Amerikaanse marine verdwijnt spoorloos voor de kust van Florida. Maart 2014, een Boeing 777 met 239 mensen aan boord verdwijnt opeens van de radar.

Lees meer
23
Deep-sea Exploration - Nazi Sunken Sub
Aflevering 23: Nazi Sunken Sub

In 1945 verdween de nazi-onderzeeër U-745 op zee en het lichaam van de kapitein werd gevonden op het eiland Föglö. We volgen een team deskundige duikers die dit mysterie proberen op te lossen.

Lees meer
24
Deep-sea Exploration - Drain The Oceans: Arctic War
Aflevering 24: Drain The Oceans: Arctic War

‘Camp Century’, een legerbasis onder de ijskap van Groenland komt nu door klimaatverandering weer aan het oppervlak en in zee ligt het wrak van een oude kernonderzeëer waaruit straling vrijkomt.

Lees meer
25
Deep-sea Exploration - Drain The American Revolution
Aflevering 25: Drain The American Revolution

We laten het water uit Amerikaanse rivieren en meren weglopen om vergeten scheepswrakken bloot te leggen die een beeld schetsen van de onafhankelijkheidsstrijd tijdens de Amerikaanse Revolutie.

Lees meer
26
Deep-sea Exploration - Drain The Atomic Ghost Fleet
Aflevering 26: Drain The Atomic Ghost Fleet

We laten water weglopen van het enige nucleaire slagveld ter wereld om de resten van de Amerikaanse kernproeven te onthullen waardoor enorme oorlogsschepen op de bodem van de Bikini Atol zijn beland.

Lees meer
27
Deep-sea Exploration - Hollywood
Aflevering 27: Hollywood

We laten het water rond Hollywood weglopen. Een gezonken filmset, een WWI-schip en een oud vissersschip onthullen hoe Hollywood tot de verbeelding van de hele wereld kon spreken.

Lees meer
28
Deep-sea Exploration - Sea of Secrets
Aflevering 28: Sea of Secrets

We laten de Zwarte Zee leeglopen om de geheimen van een oude geest uit de diepte te ontrafelen, laten zien hoe een marinevloot in 30 minuten werd verpulverd en ontdekken waar Hitlers U-boot ligt.

Lees meer
29
Deep-sea Exploration - Pacific's Deadly Triangle
Aflevering 29: Pacific's Deadly Triangle

Veel verhalen over de Tweede Wereldoorlog zijn nog altijd niet verteld. We laten de Stille Oceaan leeglopen om oorlogsschepen te bekijken die onder de golven verborgen liggen.

Lees meer
30
Deep-sea Exploration - Rome’s Sunken Secrets
Aflevering 30: Rome’s Sunken Secrets

Archeologen beginnen een onderzoek door heel Italië, op zoek naar aanwijzingen die verklaren hoe het Romeinse Rijk in staat was zo'n groot deel van de oude wereld te domineren. Van het ophalen van een...

Lees meer
31
Deep-sea Exploration - Drain The Oceans: Villains of The Underworld
Aflevering 31: Drain The Oceans: Villains of The Underworld

Piraten, gangsters en allerlei andere schurken zijn ooit verzwolgen door de zee. Met geavanceerde technieken worden de geheimen van de zeebodem onthuld.

Lees meer
32
Deep-sea Exploration - Drain The Oceans: Secret Missions
Aflevering 32: Drain The Oceans: Secret Missions

De zeeën liggen vol wapentuig en nucleaire wapens. Dankzij filmbeelden, nieuwe gegevens en computertechnologie kunnen we het water laten weglopen en deze geheime wrakken onderzoeken.

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Deep-sea Exploration

Beschrijving:

Een ontelbare hoeveelheid schepen en vliegtuigen zijn gestrand op de bodem van de zee. In het diepst van de zee gaan we op zoek naar wrakken en onthullen we het geheim van de Bermudadriehoek.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905