Actors in season:

Archie Panjabi, Mark Rendall, Kris Holden-Ried

Seizoen 3

01
Departure - Departure - Season 1 - 1
Aflevering 1: Departure - Season 1 - 1

Een nachtelijke overtocht met een veerboot gaat plotseling gruwelijk mis. Kendra Malley en haar team worden opgeroepen om het zinken te onderzoeken.

Lees meer
02
Departure - Departure - Season 3 - 2
Aflevering 2: Departure - Season 3 - 2

Nadat ze tekenen van leven aan boord van het gezonken schip hebben gevonden, gaat de race om het schip te bergen verder, samen met het verzamelen van bewijsmateriaal. Overlevenden beginnen flashbacks ...

Lees meer
03
Departure - Departure - Season 3 - 3
Aflevering 3: Departure - Season 3 - 3

Kendra Malley en haar team blijven het zinken van de veerboot onderzoeken. Het verhaal van de kapitein komt op losse schroeven te staan wanneer een teruggevonden video een andere wending van de gebeur...

Lees meer
04
Departure - Departure - Season 3 - 4
Aflevering 4: Departure - Season 3 - 4

Er is onverwacht verraad binnen de gelederen, een mogelijk onschuldige man wordt gearresteerd en dan duikt er een dode duiker op uit het wrak.

Lees meer
05
Departure - Departure - Season 3 - 5
Aflevering 5: Departure - Season 3 - 5

De mysterieuze identiteit van een duiker blijkt de sleutel te zijn tot Kendra's ontdekking dat een bondgenoot haar onderzoek vanaf het begin heeft gesaboteerd.

Lees meer
06
Departure - Departure - Season 3 - 6
Aflevering 6: Departure - Season 3 - 6

Kendra en haar team besluiten een schurk te worden in hun zoektocht naar de ware oorzaak van het zinken van de veerboot.

Lees meer

Over de serie

Genres: Thriller
Departure

Beschrijving:

Een superspannende samenzweringsserie die het mysterie van Vlucht 716 volgt - een passagiersvliegtuig dat boven de Atlantische Oceaan verdwijnt.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905