Seizoen 1

22
Engineering - Hms Illustrious
Aflevering 22: Hms Illustrious

Een drijvend vliegveld, stad en slagschip in één. De HMS Illustrious is een ongekend staaltje vakwerk, en Richard Hammon krijgt de kans om er achter te komen hoe deze kolos precies in elkaar steekt.

Lees meer
23
Engineering - Airplane Meals
Aflevering 23: Airplane Meals

Het is niet makkelijk om duizenden passagiers van verse maaltijden te voorzien, maar één Amerikaans bedrijf kan daar alles over vertellen. Gate Gourmet geeft een uniek kijkje achter de schermen.

Lees meer
24
Engineering - Hot Sauce
Aflevering 24: Hot Sauce

Jaarlijks rollen er meer dan 182 miljoen flesjes tabasco over de toonbank. Dit is het fascinerende verhaal van hoe fabriek alles op alles zet om steeds weer aan de immense vraag te voldoen.

Lees meer
25
Engineering - Satellites
Aflevering 25: Satellites

Communicatie is nog nooit zo belangrijk geweest. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het internet, maar hoe dan? Daar vertelt satellietfabrikant OneWeb Satellites ons graag meer over.

Lees meer
26
Engineering - Le Man Maserati
Aflevering 26: Le Man Maserati

Jodie Kidd vraagt het onmogelijke van monteurs Shane en Dan: bouw een Maseratie Ghibli zo om dat hij 320 km/h kan. O, en laat hem er ook uitzien als de legendarische Maserati Tipo uit de jaren 60.

Lees meer
27
Engineering - Sub Zero Porsche
Aflevering 27: Sub Zero Porsche

Wanneer supercardealer Alex Prindiville belooft dat hij in slechts vier weken een ijsrace-Porsche kan maken, heeft hij mogelijk een groot probleem. Het lijkt erop dat zijn monteurs, Shane en Dan, nog ...

Lees meer
28
Engineering - Jaguar Dragster
Aflevering 28: Jaguar Dragster

Shane en Dan zijn op een missie om een Jaguar te maken die gebaseerd is op een van de meest gevierde vliegtuigen aller tijden, de Supermarine Spitfire. Met een topklant in Californië, een project dat ...

Lees meer
29
Engineering - Lost Cities With Albert Lin: Ancient Engineering Compilation
Aflevering 29: Lost Cities With Albert Lin: Ancient Engineering Compilation

Van verschroeide woestijnen in Jordanië tot het midden van de Stille Oceaan, Albert Lin reist de hele wereld af, op zoek naar de knapste staaltjes watertechniek die er maar te vinden zijn.

Lees meer
30
Engineering - Fearsome Flights
Aflevering 30: Fearsome Flights

Torenhoge ambities kunnen tot de grootste prestaties leiden, maar ook afschuwelijke gevolgen hebben. Zie hoe de luchtvaart haar vogelvlucht mede heeft te danken aan de verschrikkelijkste vliegrampen.

Lees meer
31
Engineering - Construction Catastrophe
Aflevering 31: Construction Catastrophe

Ontwerpfouten kunnen dodelijke gevolgen hebben als ze zorgen voor vlammenzeeën en ingestorte bruggen. Wat valt er van te leren en hoe kunnen we ervoor zorgen dat dit soort rampen nooit meer gebeuren?.

Lees meer
32
Engineering - Night Shift: Corndog Shrimp & Chicken Tikka Wrap
Aflevering 32: Night Shift: Corndog Shrimp & Chicken Tikka Wrap

Als de vangst dreigt te bederven, moeten de vissers zich midden in de nacht terug haasten naar de haven. Hevige regenval zorgt voor problemen met de maaltijdleveringen aan een Canadese luchthaven.

Lees meer
33
Engineering - Night Shift: Bundt Cake & First-Class Lunch
Aflevering 33: Night Shift: Bundt Cake & First-Class Lunch

Er is een leger bakkers nodig om de 440 verjaardagstaarten voor de luchtmacht te bakken, en een probleempje met de zalm dreigt de voorbereidingen voor het menu van 250 treinreizigers te ontsporen.

Lees meer
34
Engineering - Pretzels & Cookies
Aflevering 34: Pretzels & Cookies

Ontdek de geheimen van de bekendste Amerikaanse voedselfabrieken. We beginnen bij de koekjes voor de padvinderij, dan komen de heerlijke ijssandwiches, en we sluiten af met pretzels gevuld met kaas.

Lees meer
35
Engineering - Chocolate Pretzels & Jam
Aflevering 35: Chocolate Pretzels & Jam

Neem een uniek kijkje in de grootste Amerikaanse voedselfabrieken. Hoe wordt een druif druivenjam, hoe bereid je een goede pierogi en hoe worden de lekkerste chocolade-pretzels gemaakt?.

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Engineering

Beschrijving:

Van torenhoge wolkenkrabbers tot kilometerslange hangbruggen. De bouwkunst blijft haar grenzen verleggen. Ontdek hoe 's werelds indrukwekkendste bouwwerken zijn gebouwd.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905