Seizoen 1

11
ENGINEERING - Sydney Opera House
Aflevering 11: Sydney Opera House

Sydney's Opera House is een van 's werelds meest herkenbare monumenten. Presentator Richard Hammond beklimt nu de top van het verbluffende gebouw om de technische geheimen achter de uitzonderlijke con...

Lees meer
12
ENGINEERING - Ocean Airport
Aflevering 12: Ocean Airport

Als een van de grootste architecturale projecten ter wereld is Hong Kong International Airport een wonder van bouwkunde, gelegen op zijn eigen speciaal aangelegde eiland.

Lees meer
13
ENGINEERING - Millau Sky Bridge
Aflevering 13: Millau Sky Bridge

Richard Hammond onthult de geheimen achter een van de grootste bouwkundige prestaties aller tijden - het viaduct van Millau in Zuid-Frankrijk.

Lees meer
14
ENGINEERING - Monster Plane
Aflevering 14: Monster Plane

We onthullen welke uitvindingen 's werelds grootste vliegtuig, de Antonov AN-255, in de lucht houden.

Lees meer
15
ENGINEERING - Ultimate Cargo Ship
Aflevering 15: Ultimate Cargo Ship

We laten zien hoe het enorme vrachtschip GPO Amethyst enorme bouwwerken vervoert door deels onder ze te varen.

Lees meer
16
ENGINEERING - Sneakers
Aflevering 16: Sneakers

In deze aflevering van de serie over hightech-industrie in Amerika staat de fabriek van New Balance centraal. Als een van de weinige grote sportschoenenmerken fabriceren zij nog steeds in de VS.

Lees meer
17
ENGINEERING - Whiskey
Aflevering 17: Whiskey

De geschiedenis van Amerika's bekendste sterke drank begint 150 jaar geleden in Lynchburg, Tennessee. Nu worden daar 120 miljoen flessen per jaar gemaakt. Dit is het verhaal Jack Daniels.

Lees meer
18
ENGINEERING - Helicopters
Aflevering 18: Helicopters

Helikopters zijn altijd als eerste op een rampplek. Er zijn 30.000 burgerhelikopters. In deze aflevering zien we hoe Airbus de H-125 vervaardigt, de populairste eenmotorige helikopter ter wereld.

Lees meer

Over de serie

Genres: Science
Jaar: 2009
ENGINEERING

Beschrijving:

Van torenhoge wolkenkrabbers tot kilometerslange hangbruggen. De bouwkunst blijft haar grenzen verleggen. Ontdek hoe 's werelds indrukwekkendste bouwwerken zijn gebouwd.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905