Seizoen 1

01
Europe - Glacier Express
Aflevering 1: Glacier Express

De Glacier Express rijdt tussen de iconische bergresorts Sankt Moritz en Zermatt. Daarbij kronkelt hij zich langs bergtoppen, verraderlijke kloven en duizelingwekkende bergketens.

Lees meer
02
Europe - Norway's Bergen Railway
Aflevering 2: Norway's Bergen Railway

De spoorlijn van Bergen naar Oslo gaat langs de adembenemende fjorden van West-Noorwegen omhoog naar het besneeuwde Hardangervidda-plateau en naar beneden door weelderige bossen.

Lees meer
03
Europe - Lost Treasures of Spain
Aflevering 3: Lost Treasures of Spain

Archeoloog Claudio Lozano gaat naar Spanje om te ontdekken waarom de eerste beschaving in West-Europa, Tartessos, plotseling verdween. Maar hoe meer hij te weten komt, hoe meer vragen hij heeft.

Lees meer
04
Europe - Prague
Aflevering 4: Prague

Onder de stad Praag, een beschermde Werelderfgoedlocatie, bevindt zich een prachtige, verborgen wereld, die echter wordt bedreigd door de tand des tijds en de kracht van de natuur.

Lees meer
05
Europe - Venice
Aflevering 5: Venice

Venetië trekt elk jaar miljoenen toeristen. Achter de prachtige en levendige buitenkant ligt echter een stad die dreigt te verdwijnen in de golven van de Adriatische Zee.

Lees meer
06
Europe - Mafia Confidential
Aflevering 6: Mafia Confidential

Alleen meedogenloze figuren bereiken de top van de maffia. We belichten de huiveringwekkende geschiedenis van een van de machtigste maffiabazen aller tijden.

Lees meer
07
Europe - AZF: French Factory Explosion
Aflevering 7: AZF: French Factory Explosion

Op 21 september 2001 ontplofte de AZF-fabriek in Toulouse, met 31 doden en duizenden gewonden tot gevolg. Twintig jaar later onthullen we nooit eerder vertoonde beelden en interviews, die van minuut t...

Lees meer
08
Europe - Lost Worlds of The Mediterranean
Aflevering 8: Lost Worlds of The Mediterranean

In het Middellandse Zeegebied gaan we op zoek naar de mysteries achter de opkomst en ondergang van de Minoïsche cultuur, de Grieken, de Carthagers en de machtige Romeinen.

Lees meer
09
Europe - Megastructures: Sagrada Familia
Aflevering 9: Megastructures: Sagrada Familia

De Sagrada Familia is een van de meest inspirerende gebouwen ter wereld. National Geographic bekijkt de huidige staat van het bouwwerk en welke mix van oude en nieuwe technieken er wordt toegepast.

Lees meer
10
Europe - Megastructures: BelugaXL
Aflevering 10: Megastructures: BelugaXL

Het vrachtvliegtuig Beluga XL kan ruim 50 ton vervoeren en heeft honderden miljoenen euro's gekost, evenals het harde werk van duizenden mensen. Maar overleeft dit bijzonder toestel z'n eerste vlucht?...

Lees meer
11
Europe - Buried Secrets of Cordoba
Aflevering 11: Buried Secrets of Cordoba

Ontdekkingsreiziger Fabio Amador sluit zich aan bij een team archeologen die met geavanceerde technologie de lang vergeten geschiedenis van de stad Cordoba blootleggen.

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Europe

Beschrijving:

Het hedendaagse Europa is gevormd door de brute kracht van de natuur. Met de bevroren Noordpool en de Mediterrane kust heeft het continent de prachtigste landschappen op aarde.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905